Zavřít reklamu

HocoObaly na iPhone jsou nejrůznější, můžete si koupit kousek gumy za pár korun nebo sáhnout po skutečném luxusu. Tentokrát se podíváme právě na to nejluxusnější, co můžete v současné době pro svůj telefon pořídit. Jedná se o kvalitní kožené obaly, které jako vždy zakoupíte na iPouzdro.cz. Pojďme se podívat na trojici obalů z nichž jeden se pyšní logem Ferrari, druhý logem Guess a ten třetí, který osobně považuji za to nejlepší, co můžete pro svůj iPhone mít, je zcela nenápadný, ale na první pohled všem ukáže, že se jedná o skutečný luxus.

Hoco Luxury: zažíjte skutečný luxus
Prvním pánem na holení je tentokrát obal Hoco Luxury a hned na začátek mohu potvrdit, že přívlastek Luxury nemá jen tak pro nic za nic. Hned na první pohled si všimnete vysoké kvality kůže, krásného prošívání a toho, že je vše vyrobeno s největší precizností. Pokud považujete svůj iPhone za luxusní telefon, pak je Hoco Luxury jeho ideálním luxusním doplňkem. Obal je celý vyroben z přírodní kůže v přirozené barvě a dává vašemu telefonu pocit luxusu a výjimečnosti. Pouzdro se skládá ze dvou částí s tím, že do jedné zasunete iPhone, který je okamžitě chráněn ze všech stran kromě displeje. Toto pouzdro se pak pomocí silných magnetů vloží do druhého pouzdra, které jej celé obepíná a chrání taktéž displej.

První pouzdro, respektive kryt můžete používat zcela samostatně a pokud se například doma o svůj telefon nebojíte tak jak venku, můžete jej používat jen v tomto koženém krytu, který je extrémně pevný a troufám si říct že i odolný a pokud vám iPhone nespadne skutečně velmi nešťastně, pak jej bez problémů ochrání i při pádu. Jakmile vyrazíte ven, nasadíte ochranné pouzdro pomocí magnetu a vaše ochrana je rázem dvojnásobná s tím, že máte chráněn i displej a telefon navíc získá luxusní dojem. Magnety jsou navíc skutečně velmi silné, takže vám telefon s krytem z obalu nevypadne a nemusíte se o něj bát. Telefon v krytu a obalu je dokonale chráněný ze všech stran a přesto máte přístup ke všem jeho funkcím. Za LsA tedy Hoco Luxury rozhodně doporučujeme každému, kdo má rád luxus i u těch nejmenších detailů jako je obal telefonu.

  • Obal Hoco Luxury si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Hoco luxury
Hoco

Hoco iphone

Guess nejen pro dámy
Ačkoli je značka Guess jak pro ženy tak i pro muže, v našich končinách ji vnímáme především jako ženskou značku a to i kvůli zboží, které Guess pro ČR a SR dodává. Většina produktů se totiž pyšní obrovským nápisem a často se leskne nebo má nějaké ty flitry. Obal ze syntetické kůže sice nabízí velký nápis Guess, ale jinak není příliš křiklavý. V kůži najdete vypálené znaky a zlatý nápis Guess z přední strany obalu. Ten uvnitř nabízí plastovou vaničku, do které zasunete iPhone a ten je pak chráněn jednak kusem pevného plastu, tak i samotným obalem, který jej obepíná ze všech stran.

Z boční strany je pak obal proti otevření chráněn sponou, díky které vše drží stále u sebe a i při pádu se tak nemůže stát, že se obal otevře a telefon nedej bože spadne přímo na displej. Opět se tedy jedná o kvalitní ochranu celého přístroje, která navíc jako v případě Hoco nabízí přístup ke všem funkcím telefonu. Osobně si obal dovedu představit především v kabelce nějaké dámy, ale určitě si najde oblibu i u mužů.

  • Obal Guess Scarlet Book Cognac si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Guess
Guess

Ferrari je životní styl
Říká se, že Ferrari není jen luxusní vůz, je to životní styl, který zahrnuje ohromné množství produktů. Pokud zrovna nemáte zbytečných osm milionů, i tak můžete mít něco s logem Ferrari a to od parfému, přes boty a oblečení až po obal na iPhone o kterém je nyní řeč. Obal Ferrari 458 Flip White Gold je klasický flipový obal, který se otevírá směrem dolů a kryje tak telefon ze všech stran. Celé pouzdro je vyrobeno z pravé kůže, která je stylově prošívána a samozřejmě ji zdobí zlaté logo Ferrari. Nápis Ferrari pak najdete také na zadní straně pouzdra s tím, že jako vždy se opět uvnitř nachází plastová vanička, do které vložíte telefon a poté zacvaknete obal.

Pouzdro Ferrari skutečně nechtělo nechat nic dlužno značce, kterou reprezentuje a tak je prošité pouzdro nejen ze předu, ale také ze zadní strany a celkově působí skutečně velmi kvalitním a luxusním dojmem, stejně jako vozy téže značky. Na zadní straně pak najdete kapsičku na kreditní kartu, která je přímo zezadu pouzdra, takže není nutné pouzdro otevírat v momentě, kdy potřebujete kreditku. V případě NFC plateb pak nemusíte kartu vytahovat vůbec. Obal drží zavřený pomocí účinného magnetu, díky kterému můžete mít obal zacvaknutý a nemusíte se bát, že by se otevřel a telefon byl nechráněný.

Z přední strany obal reprezentuje sedačku Ferrari a je mírně vycpán, díky čemuž prošívání tvoří „polštářky“ které nejen že vytváří zajímavý 3D efekt, ale také ještě zvyšují ochranu samotného telefonu. Pokud tedy stojí ve vaší garáží Ferrari, ideálně v bílé barvě, pak tento obal musíte mít, pokud chcete aby v garáži jednou stálo, pak je to dobrý začátek. Obal je opět zpracován velmi kvalitně a není mu po stránce kvality co vytknout.

  • Obal Ferrari 458 Flip White Gold si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

Ferrari

ferrari

iPouzdro

Dnes nejčtenější

.