Zavřít reklamu

hockeyUž jen pár dní a největší sportovní svátek tohoto roku v Čechách vypukne! V pátek totiž začne Mistrovství světa v hokeji 2015  a Česká Republika bude hrát svůj první zápas ve 20:15. Všichni se moc těšíme a doufáme, že si vynahradíme to zklamání z mistroství světa v roce 2004. Do Prahy přijedou největší hvězdy světového hokeje, a tak každý tým bude pořádně našlapaný. Před pár týdny jsme pro vás připravili seznam aplikací, který vás na tuto akci navnadí. Dnes se podíváme na aplikace a webové stránky, kde zjistíte ty nejspolehlivější informace o turnaji.

 

1. Oficiální stránky MS v hokeji 2015

Kde jinde byste měli najít informace o MS v hokeji 2015, než na jeho oficiálních stránkách? Najdete zde výsledky, statistiky, tabulky, kalendáře a podobně. To ale samozřejmě není vše, pokud hledáte cokoliv, co se týče turnaje, zavítejte sem. Můžete tu zakoupit i vstupenky či získat tipy o tom, co na zápas brát a co ne. Škoda jen, že se tento rok nedostalo na oficiální aplikaci pro iOS.

iihf

2. Sport.cz

Na jednom z nejčtenějších sportovních webových portálů se dozvíte hlavně všechno o zápasech.  To vše v přehledném designu. Osobně pro výsledky a statistiky preferuji právě tyto stránky a hokej.idnes.cz, jelikož mě nikde nic neruší a vím, kde přesně co najdu. Bonusem je i aplikace pro iOS, která docela dobře poslouží, oproti internetové stránce ale nepřináší nic nového.

sport

3. Hokej.idnes.cz

Tyto stránky budou zajisté v příštích týdnech patřit mezi mé nejnavštěvovanější. Jako velký hokejový fanoušek se na mistroství hodně těším, a tak budu pravidelně kontrolovat všechny výsledky a statistiky. Ty nejlepší informace v kvalitním podání získám zde, navíc si i přečtu spoustu článků (i když k těm mám někdy své výhrady).

hokej

4. LiveSport

Nejen pro mistroství světa v hokeji je tou nejlepší aplikací nejspíš LiveSport, kde najdete podporu pro široké spektrum sportů. V tomto případě nám ale aplikace bezvadně poslouží pro sledování výkonů Jágra či Voráčka. Součástí aplikace jsou push notifikace, tabulky či online zápasové statistiky. Aplikace je dlouhodobě dobře hodnocená, což dokazuje, že jde o parádní záležitost.

screen568x568-2
screen568x568

 

5. SofaScore

Podobnou aplikací je SofaScore, kde zjistíte výsledky snad ze všech sportů, a to v intuitivním designu s podporou pro větší iPhony. Otázkou je, jaká bude podpora pro mistroství světa v hokeji. Součástí určitě budou výsledky, doufejme, že se dočkáme i sestav či statistik.

livesport

6. Onlajny.com

Skvělou volbou pro sledování zápasů online je server onlajny.com, kde díky kvalitním komentářům zjistíte průběh každého zápasu. Zjistíte tak výsledky a podrobné statistiky. Pokud nemůžete sledovat zápas v televizi, určitě bez váhání zavítejte na tento portál.

onlajny

Dnes nejčtenější

.