Zavřít reklamu

iphonebrnoTisková zpráva: Jsme velice potěšeni, že jsme navázali spolupráci právě s LsA, pana Romana Zavřela a celý jeho tým sledujeme od samého začátku a jejich styl je dost podobný tomu našemu, tedy práce, práce a zase práce. Máme pocit, že naše začátky byly dost podobné, když jsme začali od ničeho. Postupem času jsme se rozrostli na troufáme si řičí nejrychlejší servis iPhonů a iPadů v Jihomoravském Kraji. Nechceme být “nejlepší”, “největší”, “první” jako spousta dalších. Naši prioritou je oprava “na počkání”, kde si klient do hodiny, či ihned vyzvedne svůj opravený iPhone, v případě iPadu jsou to maximálně čtyři hodiny.

Našim cílem je dělat opravy co nejrychleji a zároveň nejkvalitněji. Každému klientovi náleží individuální přistup, nikoliv styl “Dobrý den, zde je faktura, na shledanou a děkujeme”. Zkoušeli jste opravu sami doma a nepodařilo se, nevadí, i s tímto si umíme poradit a tyto opravy jsou u nás na denním pořádku. U nás má klient možnost celou opravu vidět na vlastní oči a nikdo mu to nemá za zlé. Nehrajeme si na divadlo “za oponou”, kde nevíte, co se s vaším přístrojem děje. Jsme otevření všemu, ale softwarové úpravy jako je JB neděláme. Veškeré díly na iPhony máme skladem a v tom si troufáme říci, že jsme jedineční.

iPhone si člověk koupil hlavně proto aby volal a psal zprávy, proto naprosto chápeme, že mít jej co nejrychleji opravený je to, co si každý přeje. Nemáte-li čas nám přístroj zavést, nevadí, máme program ACTIVE IN, který je zcela ZDARMA a spočívá v tom, že váš přístroj odvezeme, u nás opravíme a zavezeme na určenou adresu v Brně, v podstatě kdykoliv.

U nás platíte vždy až za provedenou službu, nikdy nedáváte žádnou zálohu dopředu aniž by jste věděli, co jsme skutečně dělali. Jsme Apple fandové a sami tyto přístroje používáme od jejich počátku. Opravujeme samozřejmě i Macbooky a taktéž nabízíme prodej použitých iPadů, iPhonů a MacBooků. Samozřejmostí je pak výměnný program, kdy vykoupíme starší přístroj a nabídneme vám za výhodnou cenu novější model. Samozřejmě pak nabízíme také příslušenství k Apple produktů. Sídlíme v Brně na ulici Kotlářská 8 a budeme rádi, když k nám zavítáte. Klidně se jen o něčem poradit.

 

DSC06037

Dnes nejčtenější

.