Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconI přes veškeré zprávy o nedostupnosti Apple Watch a o tom, že zítra (24.4) se vlastně žádné zahájení prodeje hodinek nekoná, jelikož se k zákazníkům dostanou pouze jejich předobjednávky, které museli stihnout mezi prvníma na začátku dubna, tak nyní vyplula na povrch zpráva, která se zmiňuje o tom, že přeci jen zítra hodinky Apple Watch koupíte, aniž byste si je předtím předobjednali. Informoval o tom Thw New York Times a říká, že Apple Watch budou zítra dostupné v několika vybraných buticích po celém světě.

Podle deníku by k dostání měly bát modely Apple Watch a Apple Watch Sport. Pokud jste tedy nestihli si Apple Watch předobjednat, ale i přesto je zítra chcete mít na zápěstí, pak vám zbývá poslední možnost, jak toho docílit. Zpráva se totiž týká i obchodu The Corner v Berlíně, kde i samotný obchod na svých stránkách má zprávu, že zde zítra Apple Watch budou dostupné. Dále pak bude možné zítra hodinky zakoupit v Dover Street Market v Tokiu a Londýně, Maxfielda v Los Angeles, Collette v Paříži a Corso Como v Miláně.

The New York Times si promluvil s generálním ředitelem Dover Street Market a ten deníku potvrdil, že v obchodech bude několik stovek hodinek. Konkrétně v Tokiu 350 kusů a v Londýně 570. V The Corner v Berlíně by mohlo být tak také několik stovek kusů, které zde bude možné zakoupit.

Dnes nejčtenější

.