Zavřít reklamu

Apple Watch Sport BandNie všetci majú to šťastie získať svoje Apple Watch v deň zahájenia predaja, 24. apríla, a niektorí si tak musia počkať ešte niekoľko týždňov. Apple im už pred pár dňami aktualizoval stav objednávok a uviedol, že hodinky budú doručené v priebehu nasledujúcich 4 až 6 týždňov, v horšom prípade až v júni/červnu. Zdá sa však, že niektorí zákazníci budú mať dôvod na radosť, keďže Apple u viacerých objednávok zmenil stav z „Prebieha spracovanie“ na „Pripravuje sa na odoslanie“. Títo užívatelia zároveň dostali od svojich bánk upozornenia o tom, že došlo k transakcii vo výške, ktorá odpovedá cene hodiniek, ktoré si kúpili.

Toto môže znamenať, že Apple má predsa len k dispozícii určité druhy hodiniek, o ktorých dostupnosti spočiatku pochyboval. Spoločnosť navyše vedome u objednávok mala uviesť neskorší dátum odoslania namiesto naozaj očakávaného, keďže spoločnosť nechce nechať svojich zákazníkov sklamaných z nesplnených sľubov. John Paczkowski z BuzzFeedu zároveň obdržal od Applu informáciu, podľa ktorej mnohí zákazníci dostanú svoje hodinky skôr, než sa dalo čakať. Spoločnosť sa pritom snaží vybavovať objednávky tak rýchlo ako to je len možné a robí tak na základe dostupnosti a poradia objednávok. Zároveň sa ospravedlňuje za to, že niektorí užívatelia budú musieť čakať dlhší čas.

Vďaka tomu, koľko zákazníkov dostane svoje hodinky tento piatok, uvidíme, koľko hodiniek sa Applu podarilo predať. Hodinky sa nakoniec začnú predávať v USA, Austrálii, Kanade, Číne, Francúzsku, Nemecku, Hong Kongu, Japonsku a vo Veľkej Británii.

Apple Watch Preparing for Shipment
*Zdroj: MacRumors; BuzzFeed

Dnes nejčtenější

.