Zavřít reklamu

iPhone 6c - iconAnalytik z KGI Securities Ming-Chi Kuo vydal dnes prohlášení pro investory, kde znovu opakuje, že je nepravděpodonbné, že by Apple letos představil svůj low-end 4″ iPhone (6c), o kterém se v poslední době celkem hojně diskutuje. Ming-Chi Kuo, analytik, který má spolehlivé zdroje a často celkem přesně předpoví další kroky společnosti Apple ještě ve zprávě dodává, že Apple 4″ iPhone představí až v roce 2016 a tento model by měl podporovat i Apple Pay, tudíž bude mít pravděpodobně Touch ID.

Kuo říká, že současný 4″ iPhone 5s je stále dobře vybavený a i na současné poměry dokáže nabídnout celkem slušný výkon. Navíc má Touch ID, tudíž podporuje Apple Pay, a tak je zbytečné ho nahrazovat jiným modelem. Prodeje iPhonu 5s jsou prý stále silné, přibližně 5-7 milionů kusů za čtvrt roku.

Analytik se dále zmiňuje, že prodej iPhonu 5c pravděpodobně Apple ukončí na konci tohoto roku, a tak se iPhone 5s stane nejlevnějším iPhonem po boku chystaného iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus. Z toho tedy vyplívá, že žádný iPhone 5s v plastovém těle se nechystá a Apple nechá současný vzhled 5s tak, jak je doposud.

Údajné snímky iPhonu 6c, které jsme mohli doposud vidět se tka pravěpodobně týkají až modelu, který bude představen v roce 2016 a nebo jsou zfalšované. Není však ani vyloučeno, že se analytik může mýlit.

iphone-6c-4

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.