Zavřít reklamu

angela ahrendtsAngela Ahrendts je na svůj věk rozhodně krásná dáma, o tom žádná, ale mám pocit, že ani Steve Jobs nenatočil pro zaměstnance tolik videí jako ona. Na svém nejnovějším Angela vysvětluje zaměstnancům, proč se Apple rozhodl neakceptovat přímý nákup Apple Watch, ale požaduje po každém zákazníkovi předobjednávku. Kromě toho pak také vysvětluje politiku prodeje Apple Watch z pohledu top managmentu společnosti.

Apple Watch jsou k dispozici pouze přes online objednávky v důsledku celosvětově obrovské poptávky, která převyšuje nabídku, taktéž zdůraznila snahu Applu, poskytovat zákazníkům co nejlepší zážitek při objednávce bez omezení, která plynou z nákupu v obchodech Apple Store, kde není dostatečný prostor věnovat se individuálně každému zákazníkovi. Angela taktéž uvedla, že Apple nemá v součansé době žádné plány na změnu objednávkového systému Apple Watch. Taktéž uvedla, že lidé, jenž si  Apple Watch předobjednali, začnou dostávat své objednávky již tento pátek.

Všem fanouškům Apple Watch pak angela v tomto videu vzkázala, že se nemusí obávat o budoucnost legendárních zahájení prodeje, které probíhají vždy přímo v Apple Store prodejnách a provází je velké řady nadšených fanoušků, kteří čekají na novinky a na možnost si je okamžitě koupit. Situace s Apple Watch je výjimečná situace a u dalších produktů se opět dočkáme zahájení prodeje přímo v Apple Store prodejnách. Lidé milující papírové krabice, stravu v podobě hot-dogů a dny strávené na ulici, aby následně mohli vyprázdnit svou peněženku za kousek elektroniky se tak nemusí ničeho bát, vše zůstane při starém.




*Zdroj videa: mac4ever.com

Dnes nejčtenější

.