Zavřít reklamu

lagerfeld-watchV poslední době se začínají objevovat fotografie slavných a významných lidí, kteří od Applu dostali nebo si nechali na zakázku vyrobit speciální edici jablečných hodinek Apple Watch Edition, které jinak Apple vůbec nenabízí. Nejprve se svým speciálním a jedinečným kus pochlubil designér Karl Lagerfeld, který nám ukázal zlaté hodinky se speciálním zlatým řemínkem, který byl celý vyroben ze zlata. Ovšem Karl Lagerfeld není jediný, kdo vlastní tento jedinečný kus, tudíž už tak jedinečný není.

Se svým speciálním kusem se totiž pochlubila i zpěvačka a herečka Beyoncé, která vlastní také zlaté Apple Watch Edition se zlatým linkovaným páskem z 18 karátového zlata. Se svými Apple Watch se pochlubila na sociální síti Twitter, kde zveřejnila dvě fotografie. První se zamřuje přímo na detail Apple Watch a druhá pak, jak pravděpodobně jí hodinky ladí s outfitem.

Apple se zpěvačkou Beyoncé spolupracoval již v minulosti a to v podobě exkluzivního vydání její tvorby v iTunes. Podobně tak Apple spolupracoval s mnoha dalšími umělci, a tak na několika z nich jsme mohli vidět Apple Watch Edition ještě před samotným zahájením předprodeje, tudíž se k celebritám hodinky dostaly mnohem dříve, než k běžným zákazníkům, jelikož první štastlivci se jich dočkají až tento pátek 24. dubna.

beyonce-apple-watch-gold-02
beyonce-apple-watch-gold-01

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.