Zavřít reklamu

Apple Watch Pink BandBývalý kapitán anglického rugby tímu Will Carling je ďalší, kto dostal predčasne hodinky Apple Watch. 49-ročný britský športovec sa s verejnosťou podelil o fotografie svojich hodiniek a odhalil nám, že ani v prípade nabíjačky Jony Ive nezabudol na detaily a svoju domovinu a preto britská nabíjačka pre Apple Watch vyzerá premyslene a zárove jednoducho. Carling samozrejme Apple pochválil za premyslený vzhľad nabíjačky, no zároveň ho pochválil za niečo, čo vyvolalo vlnu otázok v zahraničných médiách. Športovec totiž vraví, že k hodinkám dostal červený športový remienok – ktorý však Apple nikdy nepredstavil.

Existuje teda viacero možností, ako to v skutočnosti je s červeným remienkom. Apple totiž oficiálne oznámil, že bude predávať ružový remienok, no táto ružová farba je v skutočnosti tak sýta, že na niektorých promo fotkách pripomína červenú farbu. Nebolo by teda prekvapením, keby sa jednalo práve o ružový remienok. Na druhú stranu, Carling dostal hodinky predčasne a podobne ako iní predčasní majitelia, aj on mohol dostať špeciálnu edíciu hodiniek s jedinečným vzhľadom. Jednalo by sa tak už aspoň o 3. unikátne hodinky Apple Watch na svete.

Ten najvzácnejší patrí bezpochyby Karlovi Lagerfeldovi, ktorý dostal od Applu 18-karátové Apple Watch Edition so skladaným zlatým remienkom, ktorý sa doposiaľ objavil len na vybraných renderoch ako „potenciálny budúci model“, navyše išlo o neoficiálne rendery. Ďalší model potom vlastní Tim Cook, jeho hodinky majú červenú digitálnu korunku namiesto čiernej. aká sa nachádza na bežnom modeli Apple Watch. V prípade špeciálnych remienkov, ako je ten Lagerfeldov, však nie je vylúčené, že sa postupom času dostanú do predaja, no bude sa jednať o doposiaľ najdrahšiu edíciu hodiniek, ktorá sa môže pohybovať na úrovni okolo 25 000 dolárov.

Apple Watch RED
Apple Watch UK plug

*Zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.