Zavřít reklamu

Apple WatchAngela Ahrendts rozposlala zamestnancom obchodov Apple Store nové informácie týkajúce sa dostupnosti hodiniek Apple Watch. Viacmenej tým potvrdzuje, že spoločnosť nie je schopná uspokojiť dopyt a že dostupnosť hodiniek bude počas najbližších mesiacov naozaj problémová. Presnejšie vraví, že až do konca mája/května bude Apple prijímať výhradne online objednávky hodiniek a 24. apríla/dubna začne dodávať prvé kusy ich majiteľom.

Podľa jej slov to vyzerá, že hodinky bude možné zakúpiť priamo v predajni až začiatkom júna/června, čo potvrdzuje raňajšie vyhlásenie analytika Ming-Chi Kua a zároveň je to v súlade s aktualizáciou na webe spoločnosti Apple, vrámci ktorej spoločnosť odstránila dátum vydania hodiniek a nahradila ho textom, že hodinky budú čoskoro dostupné. Navyše to vyzerá, že v prípade hodiniek Apple Watch skutočne neuvidíme žiadne dlhé rady fanúšikov spoločnosti Apple, ktoré sa zväčša formujú pred vydaním nového iPhonu.

K dlhým radom však Angela potvrdila, že nechce skalných fanúšikov oberať o zážitok a preto tí, ktorí majú radi čakanie v dlhých radoch, ich budú môcť formovať pri ostatných produktoch – zdá sa teda, že Apple Watch sú výnimkou: „Viem, že toto je pre našich zákazníkov iný zážitok než obvykle a tiež je to zmena pre vás. Budeme odteraz zahajovať predaj nových produktov týmto spôsobom? Nie. Všetci milujeme tie veľké dni, kedy Apple začína predávať nové produkty a bude ich ešte veľmi veľa. Sú to časy, kedy vy, naše tímy, žiarte. A naši zákazníci ich milujú tiež!“

Apple-Watch-Trio-800x363

*Zdroj: iGen.fr

 

Dnes nejčtenější

.