Zavřít reklamu

skypeMicrosoft dnes aktualizoval svůj Skype for Mac, který tak dostal verzi 7.7. Nová verze přinesla především funkci náhledů odkazů, které automaticky vygenerují z webového obsahu sdíleného odkazu. Díky náhledům nebudete nyní muset připisovat popis, jelikož druhá strana automaticky v náhledu uvidí, na co přibližně link odkazuje. Novinka se také hodí v případě prohledávání historie konverzací, jelikož potřebný odkaz tak nyní naleznete díky náhledu rychleji.

Na oficiálních stránkách Skypu je navíc poznamenáno, že náhled se vytvoří pouze v případě, že odkaz je to jediné, co zpráva obsahuje. Pokud totiž připíšete k linku ještě text, tak se náhled nevytvoří, aby se případně nestalo, že se vše spojí dohromady. V informacích je také uvedeno, že vývojáři se extra zaměřili na optimalizaci obsahu s videem a obrázky. Pokud tedy chcete novou funkci vyzkoušet, tak pošlete například video z youtube nebo nějaký odkaz na obrázek. Podporován by měl být GIF, tudíž ten by se měl nyní zobrazovat přímo v náhledu skypu.

Update kromě náhledů odkazů přinesl i několik oprav. Jednou z nich je ta, že někteří uživatelé nemohli spustit Skype kvůli poškozenému indexu. Další oprava pak řeší problém s nemožností deaktivovat notifikaci, která oznamuje, že uživatel je nyní offline. Skype for Mac ve verzi 7.7 můžete stáhnout buďto z odkazu níže nebo pokud zapnete Skype, tak stačí nahoře v menu baru kliknout na Skype –> Zkontrolovat aktualizace… 

Skype for Mac

Dnes nejčtenější

.