Zavřít reklamu

JasonLedviny a jiné orgány se prodávaly kvůli financím na nákup produktů Applu už v době druhého iPadu (Čínský teenager prodal ledvinu aby si koupil iPad!) a když už o orgány není zájem, přišel 22 letý Američan Jason Arenas s nabídkou, která se neodmítá. Na Craiglist totiž přidal syna, za kterého chtěl 500$ a navíc jako bonus přihodil vlastní duši. Jak sám Jason uvedl, za peníze si chtěl koupit Apple Watch. 

Policie státu New York zatkla Jasona poté, co lidé oznámili jeho inzerát na Craiglistu. To že prodával duši jim až tak nevadilo, konec konců to udělal už Bart Simpson za 5$, ale bonus v pohodě Lil Nigga, jak uvádí inzerát, je již trošku vykolejil. Pokud se vám to do teď zdálo celé jako trapný vtip, tak si říkejte dál že to byl vtip a nečtěte dál. Problém totiž nastal v momentě, kdy si NYPD nebylo jisté, zda se jedná o vtip nebo realitu a tak pro jistotu několik důstojníků NYPD vyrazilo na návštěvu k Jasonovi domů. Bohužel čtyř letý syn nebyl nikde k nalezení. Místo něj však našli na stole zaplacenou předobjednávku na Apple Watch, které budou k dispozici 24. 4. 2015.

Když se důstojníci začali Jasona vyptávat, poté co na něj zatlačili, nakonec přiznal, že syna spolu s duší již prodal. NYPD nakonec zadržela dítě o několik hodin později s cizím člověkem, respektive kupujícím. Jason byl okamžitě zatčen za obchodování si bílým masem, bohužel jeho duši se zpět získat nepodařilo a tak zatím co Jason tvrdne v base, jeho duše se fláká někde venku. Novinářům se bohužel podařilo udělat s Jasonem, který nyní již sedí ve vazbě a čeká na soud rozhovor. Slovo bohužel je pak skutečně na místě, tedy zejména pokud si přečtete co Jason řekl na to, proč to udělal.

„Já jsem skutečně chtěl Apple Watch, když jsem ten shit viděl na videu, řekl jsem si že je je potřebuju. Řekne mi můj syn kolik je hodin? Ne! Řekne mi můj syn kdo koho dissuje na Twitteru? Ne, ale Apple Watch ano! Všichni si myslí že jsme šílený protože jsme prodal syna, ale je mrtvý? Ne, je v pořádku a všechno je OK!“

IMG_3799-0

*Upozorňujeme, že veškeré rasisticky motivované komentáře budou okamžitě smazány redakcí. 
*Zdroj: huzlers.com

Dnes nejčtenější

.