Zavřít reklamu

Apple Watch 1980Jsem zastáncem názoru, že vše potřebuje svůj čas a jsou věci, které zkrátka není možné urychlit. Právě proto jsme se Apple Watch dočkali až nyní, i když vyrobit by je šlo už v osmdesátých letech. Jak by však takový pokus dopadl nedávno zveřejnil na serveru instructables uživatel s nickem Aleator777, který se rozhodl věnovat pár dní ze svého života vytvoření hodinek Apple Watch II, které vypadají, jako by pocházely z roku 1980.

Podívejte se jak by takové Apple Watch vypadaly a co vše by dokázaly. Není toho moc, ale co byste chtěli před 35 lety, tedy v době, kdy světlo světa spatřil například legendární počítač Apple II. Hodinky tak vypadají skutečně zajímavě, ale na ruku by si je asi nikdo z nás nedal.

Displej hodinek nabízí rozlišení 160×128 pixelů a 18 bitové barvy a o zobrazení informací na displeji se stará procesor ARM s 72MHz, 256K ROM a 64KB RAM. Navíc pokud už dnes víte, že se budete následující dny nudit, v mém případě by to musely být spíš měsíce a roky, pak si můžete postavit stejné Apple Watch jaké vidíte na videu podle návodu, který naleznete přímo na instructables.com

Dnes nejčtenější

.