Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V treťom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Blood Pressure Monitor PRO with online consultation

Zaujímavá aplikácia určená pre ľudí, ktorým záleží na zdravom životnom štýle. Aplikácia totiž umožňuje spoluprácu s aplikáciou Health a môžete si do nej vpisovať svoj aktuálny krvný tlak, tepovú frekveciu a mnoho iných dôležitých údajov.

  • Pôvodná cena: 5,99$

Snímka obrazovky 2015-04-15 o 12.25.33

Sunny

A opäť tu máme aplikáciu určenú pre ľudí, ktorí mávajú problém so zaspávaním. Pomocou tejto aplikácie to bude omnoho jednoduchšie nakoľko obsahuje zbierku relaxašných melódií šumu mora.

  • Pôvodná cena: 2,99$
a

Ruler Box

Zaujímavá aplikácia, ktorá si nájde uplatnenie u každého domáceko kutila. Pomocou tejto aplikácie môžete svoj iPhone premeniť na pravítko alebo na nástroj na meranie priemeru či hrúbky rôznych vecí.

  • Pôvodná cena: 1,99$
l

Fluent Mind Map

Zaujímavá aplikácia, ktorá si získa mnoho priaznivcov. Vďaka tejto aplikácii, ktorá je určená pre premýšlavých ľudí si bude môcť každý usporiadať svoje myšlienky a následne s nimi pracovať.

  • Pôvodná cena: 1,99$
k

Fitness for Weight Loss PRO

Nie len Apple, ale aj my v redakcii dbáme o Váš životný štýl a preto sa často v našom zozname Free Apps nachádzajú rôzne fitness aplikácie. Tak je tomu aj dnes. Jedná sa už o druhú aplikácia určenú pre zdravie v ktorú si dnes môžete stiahnuť. Vďaka nej si budete môcť držať svoju hmotnosť pod kontrolou vďaka rôznym cvikom.

  • Pôvodná cena: 3,99$

Snímka obrazovky 2015-04-15 o 12.48.33

Dnes nejčtenější

.