Zavřít reklamu

Apple WatchApple od dnešného dňa umožňuje svojim zákazníkom otestovať si hodinky Apple Watch priamo v kamennej predajni, kde si môžete zvoliť svoj obľúbený model a nakoniec si ho aj rezervovať s tým, že si ho vyzdvihnete v čase vydania alebo dostupnosti. K dispozícii bude samozrejme aj model Apple Watch Edition, ktorý sa predáva len v niekoľkých predajniach na celom svete a k nám najbližšie sa nachádzajú dve predajne v Nemecku – Rosenstrasse v Mníchove a Kurfurstendamm v Berlíne. Práve do tejto predajne si čitateľ zahraničného serveru 9to5mac prišiel otestovať modely Watch Sport a Watch, no Apple mu ponúkol možnosť pozrieť si aj model Edition.

K 18-karátovým hodinkám sa Mark Davies dopracoval nedopatrením, keďže za ním zamestnanec prišiel a opýtal sa ho, ktorý z modelov Edition chcel vidieť. Na to Davies povedal, že si ich nemôže dovoliť kvôli peniazom, čo ale zamestnancom Applu veľmi neprekážalo a predsa len mu umožnili vyskúšať si Apple Watch Edition. Keď potvrdil, že by sa na ne rád pozrel, zamestnanec povedal nech chvíľu počká a po minúte sa pracovník vrátil s dvomi tmavomodrými koženými krabičkami v sprievode ochrankára a nariadil, aby s hodinkami išli na vyššie poschodie. Skúška hodiniek prebiehala v samostatnej konferenčnej miestnosti, kam sa dalo dostať len pomocou výťahu. Ako sa teda ukazuje, testovanie modelov Edition bude vyzerať inak a hodinky si nebudete skúšať v predajni ako lacnejšie modely. Samotné balenie pozostáva z koženej krabičky so vstavaným Lightning adaptérom a magnetickým krúžkom.

Apple Watch Edition sú zlaté a preto sú viditeľne ťažšie, než hliníkové a oceľové modely. Spoločnosť vás pri testovaní luxusných hodiniek nenáhli a to aj vtedy, keď si ich chcete iba pozrieť. Zamestnanec mu umožnil robiť fotky hodiniek, testovacej miestnosti a prakticky všetkého, len s výnimkou fotiek personálu. Samotný pracovník pôsobil trochu nervózne, čo však bolo spôsobené zrejme skutočnosťou že sa tu skúšala 18-tisícová elektronika. Davies nakoniec vraví, že si nemyslí, že by sa v takýchto podmienkach cítil zákazník kupujúci najdrahšie modely Apple Watch nejak výnimočne, keď by testoval hodinky v oddelenej miestnosti. Nakoniec tiež dodal, že predajňa nemala k dispozícii demo kus nového MacBooku, pretože nedorazil včas.

9boZOEN
img_0005
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.