Zavřít reklamu

LsA PetkaPrávě online a sjíždíte LSA. Jak to jde? Asi nevhodná otázka, ale můžete se vyjádřit do diskuze dole pod článkem a já  (pokud si vzpomenu na login, vám ráda odpovím). Venku už je celkem fajnový počásko, takže předpokládám, že už běháte, co to dá. Všimla jsem si, že venku se to zase hemží nejnovějšíma kolekcema různejch sportovních značek a barev. Samozřejmě, že oceňuju i ty, kteří zrovna nefrčí na top hadrech, ale je dobrý vypadat k světu. Přece jenom je tu jaro a to občas dělá divy, znáte to ne?

Každopádně dneska nemám žádnou recenzi, ale o to víc obrázků. Já jsem nedávno překonala 11 000 km na Nike+, tak si říkám, jestli to už neni moc. Ale zatím, myslím, že mě to baví a tak jedu dál. Chci se zeptat vás, čtenářů, co by vás zajímalo, abych otestovala? Nebo chcete dát třeba nějakou běžeckou challenge? Typu jak rychle nebo kolik km dokáže kdo uběhnout za daný termín.

Poslední, co mě ještě napadá, chceme si jít společně zaběhat? Pár lidí už mi psalo, že by o to měli zájem, tak se ptám :-). Můžeme si dát společný trénink, spoznat pár nových lidí, zaběhat a pokecat. Roman nás zvěční pomocí svého iPhonu 7.generace, vyvěsí na web a budem slavný – btw já už sem. Na Instagramu mě najdete jako lapetka a kdo by si mě chtěl přidat na Nike+ najde mě jako PetkA. Těším se na odezvu.

Ouva

Petka
LsA Petka
Behej s petkou lsa
behej s petkou
lapetka nike+
LsA behej s petkou
LsA behej
LsA nike+
lsa petka eliasova
nike plus
nike prague run
nike runing
nike
Petka Elaisova LsA

Dnes nejčtenější

.