Zavřít reklamu

OS X Yosemite iconApple po více než dvou měsících vydal OS X 10.10.3 včetně dlouho očekávané aplikace Photos. Doposud byla verze 10.10.3 pouze ve fázi beta a mohli ji testovat jen registrovaní vývojáři, ke kterým se později přidali i veřejní vývojáři, kteří se přihlásili do programu Public Beta. Nyní je však aplikace Photos a další novinky v 10.10.3 dostupná pro všechny, kteří mají OS X Yosemite. Jako vždy přináší nejnovější verze mnoho oprav a vylepšení oproti starším verzím, a tak je doporučena všem uživatelům používající Mac OS X.

Ovšem kromě aplikace Photos, která nahradí jak iPhoto, tak Aperture, obsahuje nová verze 10.10.3 také dvoufázové ověření pro Google účet a vylepšené emotikony, které nově po vzoru iOS nabízejí různé barvy pleti a také několik nových smajlíků, jako jsou aktualizované emotikony pro Apple produkty a přidaná emotikona Apple Watch. Nově jsou emotikony také přehledněji rozděleny.

10_10_3_emoji

Samozřejmě však největším lákadlem je nová aplikace Photos, a tak pokud si aplikací oblíbíte, což věřím, že ano, tak si můžete přečíst naši recenzi na aplikaci, která byla napsána už v čase prvního vydání aplikace. Odkazy naleznete níže a během následujících dní se můžete těšit také na pár rad aa tipů, jak s novou aplikací Photos pracovat.

Dnes nejčtenější

.