Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V treťom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Chemio

Skvelá aplikácia určená pre študentov, ktorí sa v budúcnosti plánujú živiť chémiou. Pomocou tejto aplikácie budete mať vo svojom iPade dostupnú kompletnú Periodickú Sústavu Prvkov spolu s ich vlastnosťami a taktiež s kalkulačkou na výpočet vlastností rôznych zlúčenín.

  • Pôvodná cena: 1,99$
screen480x480

Ringtone gold edition

Ak už nechcte používať predvolené vyzváňania na Vašom iPhone, tak táto aplikácia by Vás mohla zaujímať. Pomocou nej si totiž budete môcť vytvoriť ľudovolné zvonenie z Vašej najobľúbenejšiej pesničky.

  • Pôvodná cena: 2,99$

Snímka obrazovky 2015-04-08 o 12.57.07

Speed PRO Multiplayer

Skvelá a zábavná hra využívajúca mapy, ktorá Vás prinúti byť v pohybe. Pomocou tejto aplikácie budete môcť závodiť so svojimi priateľmi v tom, kto sa ako prvý dostane na vopred dohodnuté miesto.

  • Pôvodná cena: 1,99$

Snímka obrazovky 2015-04-08 o 12.59.09

Mahjong◄ HD

Skvelá hra, ktorá bola svojho času fenoménom, je dnes úplne zdarma. Vďaka tejto populárnej hre si budete môcť precvičovať myslenie, postreh a taktiež s ňou prežijete dlhú chvíľu oveľa rýchlejšie.

  • Pôvodná cena: 1,99$
asf

3D Retina Wallpapers

Máme tu ďalšiu aplikáciu pre milovníkov wallpaperov. Vďaka tejto aplikácii, ktorá už ako je zvykom, obsahuje skutočne veľmé množstvo najrôznejších tapiet s 3D efektom, budete mať plochu svojho iZaradenia stále dostatočne „živú“.

  • Pôvodná cena: 4,99$
lkn

Dnes nejčtenější

.