Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Fitness Progress Photos

Zaujímavá aplikácia, ktorú ocení každý začínajúci kulturista alebo fitnesska. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť vytvárať akési koláže z fotografií, na ktorých budete odfotení pred začiatkom Vášho tréningového plánu a po ňom.

  • Pôvodná cena: 1,99$

Snímka obrazovky 2015-04-07 o 11.41.22

Beat Rock

Skvleá aplikácia určená pre milovníkov rockovej hudby. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť vypočuť tie najväčšie rockové hity kdekoľvek a kedykoľvek.

  • Pôvodná cena: 2,99$
screen520x924

Speech Calculator Pro

Skvelá aplikácia pomocou, ktorej budete môcť mať kalkulačku aj na Vašom iPade. Navyše táto aplikácia disponuje skvelou funkciou kedy nebudete musieť čísla a úkony písať, ale stačí ak ich len nadiktujete.

  • Pôvodná cena: 0,99$
dfb

IQ pro

Za krátku dobu je toto už druhá aplikácia v našom zozname vďakak, ktorej si budete môcť otestovať Vaše IQ. Navyše táto aplikácia dokáže na základe získaných údajov zistiť aj Váš intelektuálny vek.

  • Pôvodná cena: 9,99$

Snímka obrazovky 2015-04-07 o 11.34.03

National Gallery, London HD

Skvelá aplikácia určená pre milovníkov umenia. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť prezrieť celú databázu National Gallery, ktorá sa nachádza v Londýne. To Vám zabezpečí, že si tieto umelecké skvosty budete môcť pozrieť z pohodlia domova.

  • Pôvodná cena: 1,99$
il

Dnes nejčtenější

.