Zavřít reklamu

iPhone 1 - icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V piatom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Recorder Pro

Ak Vás už omrzel nahrávač, ktorý je zakomponovaný priamo do systému iOS tak táto aplikácia Vás môže zaujímať. Pomocou nej si budete môcť nahrávať ľudovoľné veci a tak tvoriť napríklad hlasové poznámky.

  • Pôvodná cena: 1,99$
Snímka obrazovky 2015-04-03 o 13

Kid Tripp

AK patríte medzi milovníkov legendárnej hry Super Mario, tak táto aplikácia bude pre Vás. Jedná sa totiž o akýsi remake legendárnej hry, ktorá si získala po celom svete milióny fanúšikov.

  • Pôvodná cena: 0,99$
screen568x568

Art Authority for iPad

Veľmi zaujímavá aplikácia, ktorú ocení veľa milovníkov umenia. Vďaka tejto aplikácii si budete môcť dôkladne prezrieť najlegendárnejšie obrazové maľby zo všetkých krajín a období v pohodlí Vášho domova.

  • Pôvodná cena: 9,99$
screen480x480

Kunundrum

Zaujímavá logická hra, ktorá Vás zabaví na celé hodiny. V hre ide o to aby ste dokázali dostať farebné body do rovnakých značiek. Zád sa to byť skutočne jednoduché, no zaručene to otestuje Vaše schopnosti myslenia.

  • Pôvodná cena: 0,99$
y

Golf SwingPlane

Zaujímavá aplikácia, ktorá poslúži každému golfistovi. Vďaka tejto aplikácii budete môcť zanalyzovať svoj švih a taktiež aj techniku držania tela pred a počas úderu.

  • Pôvodná cena: 3,99$
screen322x572

Dnes nejčtenější

.