Zavřít reklamu

AprilLsA nie je jediné, ktoré si na prvý apríl zavtipkovalo. Veľmi zaujímavý a premyslený Apríl si naplánoval Google so svojim Pacmanom, o čom ste si mohli prečítať priamo tu, ako aj ďalšie spoločnosti. Práve im hodláme venovať priestor v nasledujúcom článku, kde sa pozrieme na prvoaprílové novinky od Microsoftu, Samsungu a od niekoľkých ďalších spoločností. Dosť bolo teda rečí – na úvod začneme hneď Googlom, pretože ten si toho pripravil naozaj veľa.

Zdá sa, že ten si vychutnáva prvý apríl najviac zo všetkých a preto predstavil hneď niekoľko noviniek, ktoré však neexistujú. Smartbox je prvá inteligentná poštová schránka, ktorá dokáže naozaj divy. Okrem toho, že disponuje Androidom, je schopná organizovať prijaté správy, odmieta prijať akékoľvek reklamné letáky a materiály a nakoniec ju môžete odomknúť gestom bez nutnosti dotknúť sa schránky. Ďalšou novinkou je obrátený moc.elgooG, dostupný na adrese com.Google. Potom sa vás spoločnosť pokúsi získať svojim inteligentným plyšákom Google Panda so vstavanou asistentkou Now a nakoniec je tu jeden obrovský bonus pre fanúšikov internetových meme. YouTube bol obohatený o tlačidlo so symbolom noty, ktoré obohatí videá o skladbu Darude – Sandstorm.

Microsoft uznal, že dlaždicové prostredie nemusí vyhovovať každému, no zároveň si je vedomý toho, že ľudia vyhľadávajú jednoduchosť. Práve to je dôvod, prečo zrušil Windows 10 pre mobily a nahradil ho systémom MS-DOS Mobile. Ak si ale myslíte, že Microsoft skončil len na upútavke, ste na omyle. Ak máte Lumiu, Samsung Ativ alebo iný mobil s WP, potom si môžete naozaj stiahnuť MS-DOS pre mobily. Fotoaparát s rozlíšením neuveriteľných 64 x 32 pixelov je navyše skvelý bonus, ktorý si nesmiete nechať ujsť!

MS-DOS Mobile
Samsung si zo svojich fanúšikov vystrelil hneď dvakrát. Páči sa vám Galaxy S6 edge? Tak to naň rovno zabudnite, spoločnosť predstavila prvý inteligentný nôž na svete. Nielen, že disponuje diamantovou čepeľou, ale tiež ponúka 5″ dotykový displej, odolnosť voči vode a prachu a niekoľko exkluzívnych funkcií týkajúcich sa bezpečnosti. Viac o tomto skvelom produkte môžete nájsť na našom Samsung Magazine. Česko-slovenská pobočka si potom pripravila novinku menom Samsung Smart Puck, čo je inteligentný puk, ktorý navždy prepíše históriu hojekových zápasov. Inteligentný puk disponuje 24-megapixelovou kamerou, detektorom gólu a v neposlednom rade aj port na nabíjanie. Bez neho by sa puk ani nepohol.

Samsung Smart Puck
Volvo pre zmenu predstavilo airbag pre SMS-kujúcich. Popredný automobilový inovátor dbá na bezpečnosť ľudí a teraz sa ju rozhodol posunúť na novú úroveň. Vďaka novému airbagu budete mať istotu, že pri SMS-kovaní nemusíte pozerať pred seba. Všetky potenciálne hrozby od vás odrazí airbag.

Nakoniec si iFixIt pripravilo dvojicu žartov. Hneď na úvod predstavilo novú revolučnú službu iFaxIt. Ako už názov napovedá, stovky užitočných návodov na opravy Apple produktov môžete teraz obdržať v tlačenej forme. Podmienkou je ale mať fax. V druhom prípade si potom robí srandu zo záujemcov o hodinky Apple Watch. Zverejnil totiž prvý teardown hodiniek Apple Watch, ale nejedná sa o hodinky, ktoré boli predstavené pred pár mesiacmi.

Dnes nejčtenější

.