Zavřít reklamu

Easter Apple logo - iconVelikonoční pondělí tu máme už bezmála za týden a téměř každého z nás se bude týkat. Nejenom, že je svátek, a tak nemusíme do práce, ale čeká na nás i spousta nevšedních dobrůtek, pochoutek a tradicí. Pokud je to však veškerá příprava na vás nebo jen chcete s přípravou pomoci, pak vám může být nápomocná aplikace Apetit, ve které naleznete několik velikonočních receptů, pomocí kterých jednoduše připravíte ty nejtradičnější pochoutky na Velikonoce. Pokud chcete pro své děti nebo pro sebe uplést pomlázku, pak vám může pomoci následující video od Tomáše Holčíka z žive.cz, který vám detailně ukáže, jak na to. Na závěr pak zmíním jen takovou drobnost v podobě malování vajíček nanečisto.

Zpět však k aplikaci Apetit. Jedná se o celkem přehlednout aplikaci, kde naleznete sezonní recepty a mezi ně samozřejmě patří i ty velikonoční. Sladké velikonoční pečení pro vás bude hračka, jelikož v aplikaci kromě výčtu samotných ingrediencí naleznete i přesný postup. Upéct beránka několika druhů, mazanec, velikonočního zajíčka, jidáše nebo třeba špenátový koláč pro vás nyní nebude žádný problém. Aplikace je dostupná zdarma a sladké velikonoční recepty v ní také. Ovšem recepty na slané velikonoční obědy, mezi kterými naleznete i přípravu řežábku a jiných, už jsou placené, ale za 0,79 € je můžete mít k dispozici.

Velikonoce

Bohužel aplikaci s návodem na upletení pomlázky nebyla v iTunes App Store k nalezení, a tak si můžete na vašem iPhonu nebo Macu pustit video na YouTube, kde vám Tomáš Holčík ukáže, jak se správně plete pomlázka. Návod je jednoduchý a srozumitelný a díky němu by to měl zvládnout opravdu každý.

A nakonec jen jedna taková drobnost, se kterou vám může pomoci váš iPhone. Pokud každoročně na Velikonoce malujete vajíčka, ale ne vždy se vám to povede nebo byste si to chtěli zkusit nejdříve nanečisto, tak vám může přijít vhod aplikace Egg a Sketch, ve které máte k dispozici virtuální vajíčko, na které si můžete nakreslit co chcete. Ve finále si tak můžete vyzkoušet, jak váš nápad bude vypadat a poté jej nakreslit už na opravdové vejce.

Dnes nejčtenější

.