Zavřít reklamu

Macbook air 12 MacbookuOficiální prodej nového 12″ MacBooku s Retina displejem a pouze jedním USB-C konektorem má začít až za necelé dva týdny. Konkrétně 10. dubna. Ovšem prodejci ho pravděpodobně dostali už dříve, nejspíše dnes, a na vietnamském webu tihtne.vn se objevilo prvního video unboxingu tohoto neuvětřitelně tenkého MacBooku. Nejedná se o žádný aprílový vtípek a opravdu jde o stříbrný model nejnovější MacBooku s Retina displejem od Applu.

Celé video je samozřejmě ve vietnamštině, ale i tak se můžete pokochat nádherně tenkým tělem a novou klávesnicí od kraje ke kraji MacBooku. Tinhte.vn zveřejnilo na svých oficiálních stránkách kromě zmíněného videa také několik kvalitních fotografií. Jak samotné video, tak fotografie zachycují kromě MacBooku i vzhled 29W adaptéru a 2m kabelu, který je na obou stranách zakončen USB-C konektorem a tak se dá z adaptéru vyjmout, což je novinka u adaptéru dodávaných k MacBooku.

Z videa je patrné, že už předtím byl MacBook rozbalen a zkoušen, jelikož neobsahuje standartní fólie, a tak jej prezentující musí z krabice vyndat poněkud krkolomně. Ovšem o pravosti MacBooku na videu a na přiložených fotografiích nemusíte vůbec pochybovat, jelikož web tinhte.vn už v minulosti přinesl ukázky iPhonu 4, iPadu třetí generace a sluchátek Apple EarPods ještě předtím, než je Apple začal vůbec prodávat.

Nový MacBook s 12″ Retina displejem se začne prodávat již 10. dubna a Apple by měl oznámit předobjednávky, jelikož se pravděpodobně zpočátku bude jednat limitované zboží, především v našich krajinách. U nás cenovka modelu v základní konfiguraci začíná na 39 990 Kč.

*Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.