Zavřít reklamu

Adobe CompAdobe dnes vydalo novou aplikaci pro iPad s názvem Adobe Comp CC, která nabízí rychlé vytvoření konceptů pro mobilní, webové a printové projekty, které můžete následně použít v Photoshopu, Illustratoru nebo InDesignu. Cílem aplikace je umožnit zachytit vám koncept aplikace, webu nebo printu hned v momentě, kdy vás napadne a to i v případě, že je to uprostřed lesa nebo například ve vlaku, kde sebou nemáte počítač ale jen iPad.

Aplikace si neklade za cíl umožnit vytvářet plnohodnotné designy, ale umožnit vám co nejpřesněji zachytit koncept, který se právě stvořil ve vaší hlavě a následně jej exportovat do již zmíněných aplikací, ve kterých jej dotvoříte do finální podoby. Na rozdíl od některých mobilních aplikací Adobe, je Comp CC zcela zdarma, ovšem vyžaduje vytvoření členství v Creative Cloud, to je však zdarma a použití aplikace je podmíněno pouze registrací do CC, nikoli zaplacením předplatného.

Samozřejmostí je podpora gest, časová osa, typekit s písmy, integrace a import obrázků do InDesign, Photoshop a Illustrator CC a samozřejmě také podpora Creative Cloud. Pokud vás tedy nejlepší nápady napadají zrovna v době, kdy nesedíte u počítače, pak je tu Comp CC právě pro vás a zdarma si jej můžete stáhnout přímo zde.

Dnes nejčtenější

.