Zavřít reklamu

Apple Watch - iconApple začne oficiálně prodávat své inteligentní hodinky Apple Watch až 24. 4. 2015, ovšem již 10. 4. 2015 se hodinky objeví v obchodech a budete si je mít možnost vyzkoušet a prohlédnout. Hodinky budou k dispozici ve vybraných kombinacích, které podle Applu nejlépe prezentují jejich design, ovšem zákazníci si samozřejmě následně mohou vybrat vlastní kombinaci díky tahům a náramkům, které Apple prodává zvlášť a je možné je kombinovat.

Jediný model na který se podíváme až 24. 4. 2015 budou Apple Watch Edition, které se ukáží až s datem prodeje. Apple však během tohoto testovacího období, kdy sice budou hodinky na prodejnách, ale nebudou dostupné k prodeji, nedovolí zákazníkům testovat různé kombinace náramků a hodinek, ale každý zákazník bude mít jen 15 minut na to, aby se na Apple Watch podíval a vyzkoušel si je. Tyto informace se však týkají jen obchodů Apple Store a u APR hodinky 10. 4. 2015 nehledejte.

the-apple-watchs-modern-buckle-is-made-of-the-same-material-nasa-used-to-make-the-landing-airbags-for-the-mars-rover-spacecraft

*Zdroj: macrumors.com 

Dnes nejčtenější

.