Zavřít reklamu

HTC One (M9)Už pred samotným predstavením najnovšej vlajkovej lode z dieľne HTC sa objavili informácie o tom, že HTC One (M9) dostane aj väčšieho súrodenca. Pri predstavení klasickej verzie „em deviatky“ sa tieto fámy nenaplnili a preto veľa ľudí už ani neočakávalo, že by sa HTC rozhodlo predstaviť väčšiu verziu svojej vlajkovej lode. Avšak ako sa zdá táto ázijská spoločnosť skutočne pracuje na veľkej verzii One (M9). Dôkazom tohto faktu majú byť najnovšie úniky.

Server AndroidAuthority.com pred nedávnom zverejnil nový propagačný materiál na ktorom je vidno, že HTC pozýva na mediálnu udalosť, kde by malo byť predstavené „niečo nové“. Mediálna udalosť HTC by sa mala konať už 8. apríla/dubna v čínskom Pekingu. HTC na tejto pozvánke zverejnilo časť nového smartfónu, ktorá sa svojim dizajnom podobá na klasický HTC One (M9), no nájdu sa na nej aj viditeľné dizajnové zmeny. Tou najzásadnejšou je potom samotný tvar šošovky, ktorý je v tomto prípade kruhový.

Snímka obrazovky 2015-03-26 o 21.20.37

Rozdielov by však malo byť podstatne viac ako len väčšie telo s kruhovou šošovkou. Nad týmto kruhovým otvorom by sa mal nachádzať ešte jeden presne tak ako tomu bolo pri „em osmičke“. Táto druhá šošovka by mala mať rovnakú fuknciu akú mala pri minuloročnej vlajkovej lodi. Asi najväčším dizajnovým prekvapením, ktoré by mala väčšia „em deviatka“ priniesť je hardvérové tlačidlo umiestnené pod diplejom. Toto tlačidlo sa tvarom nápadne podobá na to, ktoré je použité pri Samsungu Galaxy S6. Pod ním by pravdepodobne mala byť umiestnená čítačka odtlačkov prstov. Na sociálnej sieti Weibo sa objavili fotografie, ktoré existenciu tohto zariadenia potvrdzujú. Dobre informované zdroje ďalej uvádzajú, že tento väčší typ HTC One (M9) by mal ponúknuť QHD displej o veľkosti 5,2 alebo dokonca až 5,5 palca. Ďalším prekvapením by mal byť fakt, že HTC upustí od procesoru Qualcomm Snapdragon 810, ktorý je umiestnený v menšom modeli (M9) a nahradí ho alternatívou od MediaTeku.  Kapacita RAM by mala zostať na úrovni 3GB, avšak niektoré hlasy hovoria o tom, že by ju výrobca mohol rozšíriť až na 4GB. Ak je pozvánka skutočná, tak by sme sa už za pár dní mohli dočkať novej veľkej vlajkovej lode od HTC.

2246257_htc
2246258_htc

*Zdroj: androidauthority.com

Dnes nejčtenější

.