Zavřít reklamu

reproKomerční sdělení: Jste také milovníci hudby? Máte rádi, pokud je nahlas, aby dostatečně vyzněly všechny basy a výšky? K tomu potřebujete pořádnou reprosoustavu, která nabídne vysoký výkon a poskytne vám perfektní zvuk. A nejlépe, aby se jednalo o bezdrátové reproduktory, které můžete využít kdekoliv. Proto je třešničkou na dortu, pokud mají i elegantní či netradičně zajímavý design. To vše splňují bluetooth reproduktory Soundtek music MusicPad.

Luxusní zpracování v podobě tygřího dřeva
Začněme nejprve u vzhledu. Luxusní povrchová úprava v podobě tygřího dřeva s interesantním rozmístěním reproduktorů ve vás vyvolává pocit, že máte historický kousek, který přiletěl odněkud z vesmíru. Přitom se jedná o moderní design, který zaujme naprosto každého. Navíc se v něm ukrývá vysoký výkon, který by většina lidí vůbec neodhadovala.

Vysoký výkon je samozřejmostí
Bezdrátové bluetooth reproduktory Soundtek music MusicPad dosahují maximálního výkonu 150 W. Pro perfektní poslech hudby slouží výškový reproduktor, středový reproduktor a subwoofer. Dostanete tak tzv. 2 v 1. Zvuk se line z 5,5palcových reproduktorů, takže si jej můžete vychutnat plnými doušky.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad

Rozsáhlá kompatibilita zábavy
Bezpochyby vás na nich zaujme ještě jedna výhoda. Přenosné reproduktory Soundtek music MusicPad jsou totiž kompatibilní s mobilním zařízením se systém iOS, Android či Windows Phone. Snadno k nim tak připojíte váš iPod, iPad, iPhone, či jakékoliv další zařízení. Navíc je pomocí 3,5 mm jacku můžete využít jakožto reproduktory k PC. Rozsáhlé využití pak potvrzuje obsah balení, ve kterém naleznete kromě adaptéru na zásuvky také cestovní autonabíječku a tašku. Výdrž baterie reprosoustavy dosahuje až 6 hodin.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad-detail
Vynikající společník na cestách za skvělou cenu
Bezdrátové reproduktory mají rozměry 445 × 127 × 280 × mm. Váha je o něco vyšší vzhledem ke kvalitnímu zpracování a zastavila se na 5,8 kg. Přesto vám nic nebrání k tomu, abyste si svou oblíbenou hudbu pomocí přenosných reproduktorů Soundtek music MusicPad vychutnali i na cestách. Zakoupíte je exkluzivně na e-shopu Geret.cz za cenu 8 990 Kč. Jako alternativu k tygřímu dřevu si můžete vybrat z bílé či černé barvy.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad-bok

 

Dnes nejčtenější

.