Zavřít reklamu

Becoming Steve JobsPokiaľ doma vlastníte aspoň dve knihy o Stevovi Jobsovi, potom nie ste sami. A v blízkej budúcnosti môže do vašej knižnice pribudnúť ďalšia kniha o zakladateľovi spoločnosti Apple. Túto knihu napísali Brent Schlender, ktorý s Jobsom behom jeho života spravil niekoľko rozhovorov a dostal sa k nemu naozaj blízko, a Rick Tetzeli, šéfredaktor Fast Company. Kniha Becoming Steve Jobs obsahuje úplne nové informácie z jeho života a pokúsi sa zodpovedať niektoré mýty, ktoré obkolesujú osobnosť Steva Jobsa doteraz. Informácie pritom pochádzajú od ľudí, ktorí mali k Jobsovi najbližšie.

S informáciami sa teda podelili mnohí Stevovi kamaráti, bývalá manželka Laurene Powell Jobs, rodina a aj kľúčové osobnosti z Applu a Pixaru. O svoje spomienky sa v knihe podelil Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue, Ed Catmull, John Lasseter a Robert Iger. Autori sľubujú, že v knihe sa dočítame doposiaľ nikde neuverejnené informácie, takže keď sa chcete o Jobsovi dozvedieť o niečo viac, tak táto kniha by rozhodne nemala vo vašej knižnici chýbať. Pritom sleduje príbeh, ako sa Steve zmenil z arogantného mladíka vyhodeného z Applu na vizionárskeho lídra, ktorý priviedol Apple k úspechu.

K špeciálnej verzii knihy sa už teraz dopracoval John Gruber z Daring Fireball a nazval ju ako „knihu o Stevovi Jobsovi, ktorú si svet zaslúži.“ Dodáva, že kniha presne rekapituluje život zakladateľa Applu a zároveň odhaľuje množstvo nových správ. Niektoré sú podľa neho dokonca senzačné. Kniha sa začne predávať na Amazon.com za 21.78 dolárov, v iBooks potom stojí 15€. Vychádza 24. marca/března 2015.

BecomingSteveJobs
*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.