Zavřít reklamu

Apple Watch
Co ví vaše přítelkyně o Apple Watch? co o nich ví vaše máma? Pokud vůbec něco pak to, že jsou příšerně drahé. Všechna média se pozastavila nad cenou, za kterou chce Apple své hodinky prodávat. Všichni nad ni žasnou, opovrhují ní nebo ji obdivují. Ať tak či onak, o Apple Watch Edition se zkrátka mluví a tím pádem se mluví i o Apple Watch a to je přesně to, co Apple chtěl a potřeboval. Apple nemusel vynaložit do marketingu Apple Watch jedno jediné Euro a přitom je před jejich uvedením na trh zná celý svět. Je jedno zda o nich mluví v dobrém nebo špatném, ale mluví o nich a vy chcete mít na zápěstí to, o čem všichni mluví.

Navíc Apple neuvažuje tak jak si mnoho mladších čtenářů myslí. Své produkty nezakládá na tom, co by se asi mohlo lidem líbit nebo co by se možná mohlo prodávat. Apple má extrémně přesné analýzy trhu za které platí miliony dolarů. Apple přesně ví co lidé chtějí, kde to chtějí a kolik jsou za to ochotni utratit. Právě proto se Apple Watch budou prodávat jen na vybraných místech, na místech kde žijí lidé, pro které je 18 000€ to stejné co pro vás 18€. Navíc i kdyby Apple prodal jen pár desítek nebo stovek kusů, dokázal díky zlatým Apple Watch udělat takový marketing, jaký se vám jen tak nepodaří.

Apple Watch Edition jsou ztělesněním toho, po čem lidé touží, zároveň tím opovrhují a to je přesně to o čem se mluví. Každý by chtěl mít hodinky za 18 000€ a je jedno jestli jsou to Apple Watch nebo nějaké Hubloty a když už je nemůže mít, alespoň nimi opovrhuje a řeší jejich cenu a to je přesně to, co Apple potřebuje. Miliony lidí na celém světě totiž řeší cenu hodinek s logem Applu, miliony lidí pomlouvají a zároveň touží po hodinkách s logem Applu a to je to, čemu se říká mistrný marketing. Apple Watch zkrátka vzbuzují emoce a to je to, oč tu běží.

if-you-buy-the-apple-watch-edition-you-can-use-its-fancy-box-as-a-charger

Dnes nejčtenější

.