Zavřít reklamu

Michael Fassbender Natáčanie blížiaceho sa filmu o Stevovi Jobsovi v hlavnej úlohe s Michaelom Fassbenderom sa pred niekoľkými týždňami presunulo do San Francisca, kde boli videné filmové štáby v okolí San Francisco Opera House. Podľa včera zverejnených informácií boli na určité scény najaté stovky komparzistov kvôli bohatému obsadeniu vedľajších málo podstatných úloh ako sú napríklad diváci pri predstavovaní produktov a podobné.

Scéna sa natáčala v opere a ako sa zdá bola zasadená do roku 1988 počas odhalenia NeXT Computer, čo bol prvý počítač, ktorý Steve Jobs vyvynul po tom, čo opustil Apple. Film je propagovaný plagátom, ktorý visel na jednej zo stien v opere. Je na ňom vyobrazený Michael Fassbender ako pózuje s počítačom, ktorý sa často označuje ako „The Cube“, kvôli jeho tvaru. Už v roku 1988 sa konalo odhalenie NeXT Computer v Louisa M. Davies Symphony Hall v San Franciscu, ktorá sa nachádza cez ulicu od budovy San Francisco Opera. Nie je jasné prečo sa natáčanie prebieha v Opera Hall, ale niektoé scény sú vraj natočené v Symphony Hall.

Štáby budú v tejto oblasti pracovať pravdepodobne až do apríla/dubnu. Okrem toho, že ľudia mohli vidieť film na propagačnom plagátu, Fassbender bol taktiež zachytený mimo Opera Hall a bol ešte stále oblečený vo svojom kostíme Steva Jobsa. V tej dobe, počas predstavovania NeXT Computer Jobs obluboval jednoduché biele, košele, šaty či nohavice, čo presne to čo má Fassbender na uniknutej fotografii. Okrem Michaela Fassbendera budú vo filme hrať aj herci ako Seth Rogen v pozícii Wozniaka, Jeff Daniels, Kate Winslet a Katherine Waterston. Film sa do kín dostane v piatok 9.10.2015.

michaelfassbenderjobs1

Dnes nejčtenější

.