Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V druhom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Hive Dialer

Skvelá aplikácia, ktorá prichádza s funkciou podobnou Reachability. Avšak vývojári tejto aplikácie to vyriešili lepším spôsobom, nakoľko aplikácia sa dá v takomto môde plnohodnotne používať a celý jej obsah sa stiahne do pravého dolného rohu.

  • Pôvodná cena: 1,99$
hive-dialer

Trype Keyboard

Aplikácia, ktorá prináša plnohodnotnú klávesnucu s príjemným dizajnom. Avšak aplikácia disponuje skvelou funkciou prekladu v reálnom čase. To znamená, že už nebudete musieť používať žiadny prekladač na to aby ste si mohli písať so zahraničnými priateľmi.

  • Pôvodná cena: 0,99$
trype-keyboard

iTransfer

Aplikácia, ktorá disponuje funkciou synchronyzovania fotografií pomocou WiFi do Vášho iOS alebo OS X zariadenia. Pomocou tejto aplikácie tak veľmi rýchlo zosynchronizujete všetky potrebné fotografie.

  • Pôvodná cena: 0,99$
itransfer

ACDSee

Ak sa Vám zdá názov tejto aplikácie trochu povedomý je to možno preto, že si ho tvorcovia tak trochu foneticky prepožičali od rovnomennej hudobnej skupiny. Inak sa jedná o plnohodnotnú fotoaplikáciu, v ktorej môžete fotky zhotovovať, ale aj upravovať.

  • Pôvodná cena: 1,99$
acdsee

Project Life

Pomocou tejto aplikácie si môžete vytvoriť digitálnu fotoknihu, v ktorej budú fotky z celého Vášho života. Preto aplikácia disponuje aj zaujímavým názvom Project Life.

  • Pôvodná cena: 0,99$
project-life

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.