Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

MacID for iOS

Skvelá aplikácia, ktorá okáže dokonale prepojiť iPhone a Mac. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť odomknúť svoj počítač Mac s využítím TouchID, ktoré je na iPhone.

  • Pôvodná cena: 3,99$
macid-for-ios

Route Map

Táto aplikácia disponuje offline mapami, ktoré Vám umožnia dokumentovať svoju trasu. Aplikácia sa dá využiť napríklad na miestach, kde ste ešte nikdy neboli alebo dokonca aj na meranie fyzickej aktivity pri rôznych športoch.

  • Pôvodná cena: 1,99$
route-map

Arrow C Premium

Aplikácia, ktorá sa nachádzala vo finále výberu pre najlepšiu arkádovú hru disponuje krásnym diszajnom, ktorý určite nikoho neurazí. Navyše pri hraní tejto hry Vám zaručene utečie čas o niečo rýchlejšie.

  • Pôvodná cena: 2,99$
arrow-c-premium

Srcfari

Pomocou tejto aplikácie, ktorá má funkciu akéhosi webového prehliadača budete môcť nazrieť aj za oponu webových stránok. Aplikácia totiž umožní zobraziť zdrojový kód akejkoľvek stránky.

  • Pôvodná cena: 1,99$
srcfari

Phoenix Photo Editor

Fotoaplikácia, ktorá slúži na pokročilejšie upravovanie Vašich fotografií. S fotkou môžete vykonávať rôzne úpravy alebo do nej napríklad vkladať text.

  • Pôvodná cena: 1,99$
phoenix-pro-photo-editor

Whats The Movie?

Aplikácia, ktorá overí Vaše znalosti z filmového priemyslu. Ak ste si mysleli, že poznáte všetky flmy tak táto aplkiácia Vám dokáže, že to tak nie je.

  • Pôvodná cena: 1,99$
whats-the-movie

SnapBox

SnapBox je aplikácia, ktorá je určená ako nejaký komunikátor cez ktorý sa dá posielať skutočne veľké množstvo fotografií. Taktiež umožňuje všetky tieto fotografie ukladať.

  • Pôvodná cena: 2,99$
snapbox

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.