Zavřít reklamu

christy turlingtonDnes již 46 letá supermodelka Christy Turlington Burns se během minulého týdnu postavila vedle Steva Jobse Tima Cooka a vysvětlila celému světu, jaké to je trénovat s Apple Watch. I když je Christy dáma a nepsané pravidlo káže, že se její věk nezmiňuje, věřte, že tentokrát jsem to udělal záměrně. Christy totiž vypadá na svůj věk neuvěřitelně a vděčí za to zdravému životnímu stylu, jehož je velkou propagátorkou. Právě proto, si ji Apple vybral aby jako jedna z prvních osob mimo samotnou společnost mohla testovat Apple Watch.

Magazín Vogue vyzpovídal Christy podrobněji a zeptal se ji, proč si vlastně Apple Watch oblíbila. Christy si však Apple Watch neoblíbila, ale dostlova zamilovala, což je jasné z videa, které Vogue vypustil do světa. Mimochodem v roce 2014 jmenoval magazín Time právě Christy Turlington za jednoho ze 100 nejvlivnějších lidí na této planetě a to díky její propagaci zdravého životního stylu, humanitární činnost a sympatiím, které má po celém světě. Pro Apple tedy byla rozhodně dobrou volbou.

„Ahoj jsem Christy Turlington Burns a jsem tady v San Francisku se svými Apple Watch. Je tu i můj manžel (při tom se dívá na Apple Watch a říká, že je přímo v nich). Můžu mu poslat nějaké emoji a on je dostane na své zařízení i když nemá Apple Watch. Také mu mohu poslat obrázek srdíčka a tak dále. Apple Watch jsou elegantní a upřímně, když jsem s nimi chodila mezi lidmi, všichni se ptali co to je a kde jsem to vzala. Já jsem technický antitalent, ale když jsme začala používat Apple Watch, zjistila jsme že je to v podstatě takový tichý společník víc než cokoli jiného. Apple Watch vás také motivují k tomu abyste se hýbali a snažili se na sobě pracovat.“

Dnes nejčtenější

.