Zavřít reklamu

Apple Spring forward logoTak, jak jsme zvyklí na téměř každé události, kterou Apple pořádá v průběhu roku, tak i dnes zaznělo několik čísel, která se společnosti týkají. Apple tak chce ukázat svojí sílu a oblíbenost, jelikož to na mnohé zapůsobí a je vidět, že produkty od společnosti jsou stále populárnější. Kromě čísel, které se týkali samotných iPhonů zaznělo i několik o Apple Storech, na které se Apple v poslední době více zaměřil a snaží se je rozšířit po celém světě, avšak na ten český si musíme stále počkat.

Před samotným uvedením čísel však na začátek již tradičně Apple představil reklamu, který se týkala Apple Storů v Číně. To je totiž pro Apple v poslední době prioritou číslo jedna, a tak se snaží Apple Story rozšířit především zde. Apple má v Číně již 21 Apple Storů a u tohoto čísla rozhodně nehodlá jen tak skončit a chystá otevřít několik dalších obchodů ještě běheme tohoto roku. V součastnosi má po celém světě již 453 Apple Storů v 16 zemích, což je určitě úctyhodné číslo. Návštěvnost těchto obchodů je také výborná, za poslední čtvrtletí Apple zaznamenal přes 120 milionů návštěvníků. Nakonec pak zmínil, že za posledních šest týdnů otevřel 6 svých obchodů.

f1425920721

Poté se Apple přesunul k samotným iPhonů, kde padali čísla ohledně spokojenosti zákazníků a především ohledně prodeje iPhonů. Těch totiž Apple prodal již přes 700 milionů kusů od roku 2007 a v posledním čtvrtletí se stal jedničkou v prodeji telefonů ze všech společností na světě. Co se týče samotné spokojenosti zákazníků, pak Apple uvádí, že 99% uživatelů iPhonu jsou se svám jablečným telefon spokojeni. Nakonec Apple zmínil, že iPhone roste 2x rychleji než zbytek trhu se chytrými telefony.

screen-shot-2015-03-09-at-1-13-24-pm

Posledním, o čem Apple ohledně čísel mluvil bylo Apple Pay. Nyní totiž tuto službu od Applu podporuje přes 2500 bank a přes 700 000 obchodů. Apple Pay se navíc objevuje také u automatů po celé USA. Do konce roku totiž Apple chystá rozšířit Apple Pay do 100 000 automatů Coca-Cola.

f1425921322

Dnes nejčtenější

.