Zavřít reklamu

watch-dmApple se konečně vyjádřil k výdrži baterie u svých nových inteligentných hodinek Apple Watch. Podle informací na oficiální stránce Applu by měly hodinky vydržet celý den, to znamená 18 hodin na jedno nabití při používání různých funkcí, a až 72 hodin při používání Power Reserve režimu, který zajistí úsporný běh hodinek. Testování probíhalo během března na verzi Apple Watch, která nepůjde do prodeje, nejde tedy o ostrou a finální verzi – byl použit jiný software než ten, který se objeví na hodinkách v dubnu.

Apple tvrdí, že s Apple Watch budete moci volat až po 3 hodiny, že 6 a půl hodiny budete moct poslouchat muziku přes technologii Bluetooth, že hodinky vydrží až 7 hodin při fyzické aktivitě a snímání tepu, a že můžete počítat s výdrží až 48 hodin, když budete jen sledovat čas a nevyužívat žádné funkce. Doba nabíjení je následující: 1 a půl hodiny z 0% na 80% a 2 a půl hodiny z 0% na 100% při používání MagSafe konektoru.

Gigant z Cupertina zveřejnil, jak už bylo řečeno, že by klasická výdrž při běžném používání měla činit 18 hodin. Podle Applu běžné používání znamená, že zkontrolujete 90 notifikací, že budete používat aplikace 45 minut a že budete poslouchat muziku přes Bluetooth půl hodiny. Apple pro testování používal 38mm model. Ten větší, 42mm, by měl podporovat ještě větší výdrž.

one-way-you-can-chat-with-your-friends-is-by-drawing-doodles-that-appear-on-their-watch-too-its-cute

Dnes nejčtenější

.