Zavřít reklamu

sportJste sportovním fanouškem a potřebujete neustálý zdroj informací ohledně fotbalu, hokeje nebo tenisu? Tak jste na tom stejně jako já. Těchto zpráv nikdy nemám dost, proto mi neustále přichází různé notifikace ohledně událostí a výsledků. V App Store najdeme opravdu podařené aplikace, které vás kvalitně provedou světem sportu a následně vám oznámí vše ohledně vámi zvolených týmů či typů sportu. Proto jsme pro vás sestavili seznam těch nejlepších:

1. ESPN
Podle mého názoru ta nejlepší aplikace, ve které najdete úplně všechno, co potřebujete. Jasně, nedozvíte se výsledky Extraligy či to, jak hrála fotbalová Sparta či Plzeň, na to jsou jiné kousky. Jedná se o aplikaci, která sleduje hlavně dění v těch nejvyšších a nejlepších ligách, takže hlavně ve všech amerických ligách, jako NHL, NBA, MLS či NFL, ale i například ve fotbalové Lize Mistrů nebo Premier League. Orientace je opravdu povedená a jednoduchá, celá aplikace byla vytvořená pro velký displej nové generace iPhonů. Jde tedy o novou verzi, která nahradila tu dřívější pod jménem SportCenter. Nejlepší je ale to, že si zvolíte vaše oblíbené týmy, o kterých následně budete získávat veškeré informace. Součástí je i sekce o nejnovějších zprávách či novinek z Twitteru, takže o nic nepřijdete.

espn

2. Sport.cz
Povedená aplikace od jednoho z nejčtěnějších sportovních serverů Sport.cz vám doručí zprávy ohledně skoro všech lig a sportů, budete ji ale hlavně používat k informacím ohledně českých lig. Na výběr máte ze sledování redakčního výběru, nebo si můžete uspořádat zprávy podle vašich preferencí. Nevýhodou je to, že nezískáte data ohledně všech zápasů – aplikace vám sice sdělí, jak například zápas mezi Nashvillem a Minnesotou dopadl, ale už vám neřekne všechny detaily. Chybí také systém notifikací. Na zahraniční ligy je tedy lepší používat ESPN či nějakou jinou alternativu. Pokud jste ale hlavně fanouškem českých lig, pak je Sport.cz poměrně kvalitní volbou.

sport

3. ČT Sport
Alternativou může být aplikace od České televize. Ta má výhodu v tom, že nabízí i různá videa a hlavně online vysílání. To ale vždycky nefunguje, aplikaci se totiž vývojáři moc nevěnují, chtělo by to pořádný update. Chybí také systém notifikací a stránky, kde by se daly zjistit pouze výsledky, uživatel by je nemusel hledat přímo v článcích.

screen568x568-4

4.LiveSport
Pro českého fanouška je ale tou nejlepší aplikací jednoznačně LiveSport. Díky ní získáte rychlé a přehledné výsledky celkem 28 sportů a více jak 3000 soutěží z celého světa. Jde o takovou českou ESPN, pomocí které získáte i push notifikace, tabulky či online zápasové statistiky. To všechno ostatně ocenili sami uživatelé – výborné hodnocení v App Store to potvrzuje.

livesport

5.NHL
Český fanoušek sleduje hlavně fotbal a hokej. Pokud fandíte nějakému týmu v NHL, například Floridě (mimochodem je poměrně vtipné, že oficiální aplikace Floridy Panthers je v App Store v kategorii Sports díky přestupu Jaromíra Jágra tou druhou nejstahovanější, a to jen den po přestupu), pak neváhejte a stahujte tuto oficiální aplikaci. Já ji používám denně. Získáte veškeré online informace, statistiky, tabulky či videa vstřelených gólů ze všech zápasů. Pro možnosti sledování zápasů si budete muset docela dost připlatit – roční předplatné stojí 100 dolarů, na druhou stranu získáte přístup do všech zápasů a videí. Nevýhodou je rozhodně chybějící optimalizace na iPhone 6 a 6 Plus, která, doufejme, brzy přijde v dalším updatu. Celkově jde ale o must-have pro hokejového fanouška.

nhl

6.Yahoo Sports
Pokud se vám z nějakého důvodu nelíbí ESPN, pak vyzkoušejte Yahoo Sports. Jde o podobnou záležitost, tedy o obrovský informační kanál ohledně veškerého sportovního dění. Aplikace přichází od společnosti Yahoo, která se od nástupu Marissy Mayer na svoje iOS aplikace pořádně zaměřila. Jde tedy o parádně optimalizovaný produkt v krásném a plynulém prostředí. Hlavní výhodou je spolehlivý systém push notifikací.

yahoo sports

Dnes nejčtenější

.