Zavřít reklamu

OS X Yosemite iconV naší recenzi nové aplikace Photos jsme vás informovali, že Apple by měl vydat veřejnou betu nejnovější aktualizace OS X Yosemite s označením 10.10.3 právě včetně námi recenzované aplikace Photos. Nyní se tak pro mnohé stalo skutečností, jelikož Apple právě vydal zmíňovanou veřejnu betu, a tak abyste si vyzkoušeli Photos, už nemusíte vlastnit placený developerský účet, ale stačí se zdarma přihlásit k testování.

Všichni, kdo touží si Photos vyzkoušet se mohou zaregistrovat do OS X Public Beta Programu přímo zde. Samozřejmě ti, co testovali první beta verzi OS X Yosemite v létě minulého roku se do programu pouze přihlásí a již mohou nový update stahovat skrz Mac App Store. Apple tak učinil zejména z toho důvodu, aby dostal co nejvíce zpětné vazby a vydal tak finální verzi co nejstabilnější a s co nejméně chybami, kterých však ve Photos není mnoho.

Samotná aplikace Photos přichází jako náhrada zejména za současné iPhoto, ale později pomocí doplňků by měla také nahradit populární Aperture. Ačkoli se Photos nachází prozatím jen ve fázi beta jedná se již nyní o velice stabilní a rychlou aplikaci, se kterou je možné plnohodnotně pracovat a díky které si už nyní můžete synchronizovat veškeré své fotografie s vašimi ostatními Apple zařízeními, které vlasníte.

Kromě Photos obsahuje beta Yosemite 10.10.3 také vylepšené emoji, které nyní obsahují aktualizované obrázky Apple produktů a jsou obohaceny o smajlíky v několika barvách, aby si přišel na své opravdu každý. Dalším menším vylepšením je podpora pro dvoufázové ověření Google účtu v Předvolbách systému.

Public Beta verze nese označení 14D87p, tudíž se jedná o trochu novější verzi, než druhá aktualizace 10.10.3, která byla vydána pro registrované vývojáře minulý týden, jelikož ta nese označení 14D87h. Jen pro srovnání v minulých beta verzích a Public Beta verzích to bylo přesně naopak a novější verzi systému vždy měli registrovaná vývojáři, který si za svůj developerský účet platí roční poplatek.

Dnes nejčtenější

.