Zavřít reklamu

iPhone 3G Čo keby ste si mohli na iPhone vytvoriť tlačidlo, ktoré by spĺňalo presne ten účel, ktorý chcete? Túto otázku si zrejme položili tvorcovia zaujímavých aplikácií s názvom Do Button, Do Camera, Do Note. Tieto aplikácie Vám umožnia nakonfigurovať si iphone podľa toto aké funkcie chcte mať čo „najbližšie“ Vášmu používaniu tak aby Vám to ušetrilo čas.Spoločnost IFTTT, ktorá stojí za vývojom týchto aplikácií, je známa najmä vďaka svojej internetovej aplikácii určenej na tvorbu akého si rozpisu udalostí.

Vo štvrtok sa však táto spoločnosť rozrástla o balíček aplikácií, ktoré Vám umožnia vytvoriť si tlačidlo takmer na všetko. Prvá aplikácie Do Button je zameraná na úžívateľov, ktorí si stále radi niečo zjednodušujú. Všetky tri aplikácie majú v sebe zabudovaný prvok, vďaka ktorému si užívateľ vytvorí ľubovolné tlačidlo, ku ktorému môže pristupovať bez odblokovania telefónu. Je to neuveriteľne pohodlný spôsob používania iPhone. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť vytvoriť napríklad tlačidlo na zapínanie svetiel Philips Hue alebo nastaviť termostat Nest alebo poslať veľmi rýchlo e-mail komukoľvek budete chcieť.

Na podobnom princípe ako funguje aplikácia Do Button funguje aj táto s názvom Do Camera. Každá jedna fotografia môže byť spojená s rôznymi úlohami ako napríklad nahranie fotografie do určitého albumu na Facebooku alebo vytvorenie e-mailu či vizitky v aplikácii Evernote. Cieľom je aby bol celý proces odosielania fotografií čo najrýchlejší bez zbytočných preklikovačiek systémom.

Napokon tretia aplikácia s názvom Do Note ponúka rovnaké funkcie ako už vyššie zmieňované DO Button a Do Camera. Aplikácia Vám úplne jednoducho opäť umožní napísať mail alebo napríklad nejakú poznámku, pripomienku či tweet na Twitter. Spoločnosť IFTTT sa snaží výrazným spôsobom uľahčiť už aj tak jednoduché používanie smartfónov či už so systémom iOS alebo Android. Všetky aplikácie sú už teraz dostupné v Google Play alebo App Store.

do-button-2

*Zdroj: businessinsider.com

Dnes nejčtenější

.