Zavřít reklamu

tribal tattooJelikož jsem si i já nedávno splnil sen a nechal si pořídit tetování, které jsem si několik let přál, napadlo mě porozhlídnout se po App Storu a zjistit, zda jsou k dostání nějaké kvalitní aplikace ohledně tohoto druhu umění. Byl jsem překvapen, je vidět, že zde najdete úplně všechno. Možná hledáte nějakou inspiraci, nebo se jen chcete s pobavením koukat na to, co na sebe ti blázni nechají vytetovat. Tak či onak, zde je několik nejlepších možností.

1. Tattoos Designs!
Jedničkou ve svém oboru je jednoznačně aplikace Tattoos, kde najdete obrovskou spoustu fotografií a nápadů. Vše je rozřazené podle kategorií, jako Heart, Dragon či Music, a tak můžete jednoduše najít to, co hledáte. Navíc je zde možnost hledat i podle témat, barev a nakonec podle místa na těle. Aplikace sama o sobě je poměrně kvalitní, neuškodilo by ale méně reklam či lepší optimalizace třeba na větší display novějších iOS zařízení. To už bychom si ale přáli moc, hlavní výhodou je samozřejmě velká databáze fotografií, vše ostatní jde přehlédnout.

tattoo designs

2. Tattoos 4 Men
Podobnou aplikací od stejného studia je tato verze věnovaná pouze pro muže. Najdete tu tedy spíše lebky, orly, nože či medvědy. Určitě bych ale neřekl, že jde jenom o chlapskou záležitost – ženy si i zde přijdou na své a určitě najdou inspiraci.

tattoo for men

3.TattooCatalog
Stále nemáte dost a chcete víc? Nevadí, určitě vám poslouží aplikace TattooCatalog. Zde je vše rozřazeno podle místa na těle. Bohužel ale nejde o moc dobrou aplikaci, hlavně kvůli tomu, že nemáte na možnost režim overview, a tak jen zmateně hledáte mezi jednotlivými obrázky. Pokud se tedy chcete vrátit k nějakému předchozímu, hodně štěstí. Navíc na vás neustále skáčou různé reklamy a hlášky pro zakoupení verze bez reklam. Samotná databáze je ale na slušné úrovni, najdou se tu neuvěřitelné výtvory.

tattoo catalog

4.Horiyoshi III 
Tato aplikace je plná tvorbou legendárního japonského umělce Horiyoshiho III. Najdete tu čtyři kategorie: „irezumi,” s fotografiemi jeho tetování; poté „Dragons,” „Sketches,” kde se nachází jeho návrhy; a nakonec „Suikoden,” kde jsou naskanované jeho nákresy a ta nejlepší díla. Jedná se o velice zajímavé a povedené kousky.

screen320x480

Dnes nejčtenější

.