Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V prvom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Calistix Abs Pro
Aplikácia je určená milovníkom cvičenia a zdravého životného štýlu. Obsahuje jednoduché cvičenia, ktoré sú určené na spevnenie a formovanie jednotlivých svalových partií.

  • Pôvodná cena: 0,99$
calistix-abs-pro

Chron
Tento časovač Vás zaujme najmä svojími bohatými funkciami. Budete si môcť jednoducho nastaviť odpočet času, stopky alebo automatický čas na kolo. Aplikáciu využijú hlavne športovci, ktorým záleží na každej sekunde.

  • Pôvodná cena: 0,99$
chron

FilterZilla
Aplikácia s názvom odvodeným od známej filmovej príšery. Obsahuje až 58 profesionálnych foto filtrov, ktoré pracujú v reálnom čase. Taktiež si budete môcť jednoducho pridávať k fotkám rámiky a upravovať ich podľa nálady a chuti.

  • Pôvodná cena: 1,99$
filterzilla

Dnes nejčtenější

.