Zavřít reklamu

cigaroKomerční sdělení: Pokud chcete zažít něco nevšedního, tak rozhodně zkuste některou ze žhavých novinek mezi zážitky. Zaručujeme vám, že na to budete vzpomínat celý život!

Extrémní volný pád
SCAD diving… Tak to je vážně něco! Z výšky 50 metrů zažijete nejištěný, ale kontrolovaný volný pád dlouhý 30 metrů. Padat budete po zádech a zrychlit můžete až na 100 km/h. Z přistání strach mít nemusíte. Měkký dopad do obrovské sítě jištěné vzduchovými tubusy a brzdným systémem zajišťuje fakt pohodlíčko. Takže, jestli vážíte mezi 60 – 110 kilogramy, neváhejte si naplno vychutnat pocity, které vás po pádu zaplaví.

scad_diving_2206

Svezeníčko, svezení…

Jízda ve speciálně upravených vozech s easydriftem, které mají pod kapotou až 300 koní, je fakt pecka! Vychutnáte si správné driftování na speciální trati a naučíte se mít pod kontrolou auto v bočním smyku. Easydrift zcela reálně simuluje krizovou situaci a může být použit v rychlostním rozpětí od 20 do 150 km/h.

EASYDRIFT

Jestli vás neberou smyky a radši byste si zahráli na automobilového závodníka, tak prubněte jízdu v Porsche 911 Turbo! Tento luxusní sportovní vůz nabízí zrychlení z 0 na 100 km/h za 3,9 sekundy a pod kapotou ukrývá 480 koní. To už je pěkná hračička, ne? Tak využijte možnosti projet se tímto fešákem, jak v běžném provozu, tak na dálnici, po dobu 30 minut. Bude to fakt jízda!

jizda_v_supersportu_porsche_911_turbo_2057
Tuhle rundu platím já!
Dopřejete-li si rádi kvalitní pití, pak je pro vás tou pravou volbou až 2 hodinová degustace rumů, která polechtá vaše chuťové buňky! Ochutnáte 5 vzorků vytříbených, exkluzivních rumů z Jamajky, Portorika, Barbadosu a dalších zemí. K jednotlivým druhům jsou navíc servírovány různé dobroty a nějaké to info z historie a výroby.

Whiskey and cigar

Proleťte se na hoverboardu!

Co takhle zažít naprostý pocit volnosti a bláznivý vodní zážitek s hoverboardingem? Tak vezměte prkno a létejte nad vodní hladinou, potápějte se a skákejte jako delfín. Hoverboard je rychlý a vynese vás až 5 metrů vysoko. Ale nebojte se! Stačí jen držet rovnováhu a letěěět!

HOVERBOARD1

Dnes nejčtenější

.