Zavřít reklamu

iPad Plus CaseVzpomeňte si co jsme vám vždy říkali, když se o něčem začne hodně mluvit a začnou se objevovat první obaly, fotografie dílů a tak dále, je zřejmé, že se finální produkt skutečně blíží ke svému uvedení a přesně tato situace nyní provází iPad Pro nebo iPad Plus, o kterém se spekuluje od chvíle, kdy Apple představil světu první iPad. Dnes v noci se na sociální síti Weibo objevily fotografie dalšího obalu pro iPad Pro nebo iPad Plus, které francouzský server nowhereelse.fr samozřejmě pojal za své a ukázal je světu.

Na fotografiích máme možnost vidět přesné porovnání velikosti s klasickým iPad Air 2. generace, tedy s obalem pro iPAd Air a vidíme tak, jaký je rozdíl ve velikostech obou zařízení. Zajímavé je že oproti předchozímu obalu chybí u tohoto modelu výřez na boční Lightning konektor, o kterém se spekuluje.

iPad-Pro-Case-Leak-1

Rozlišení displeje by mělo odpovídat standardu 2K a celý displej bude pouze 7mm tenký. Novinka by měla být vybavena dvojicí mikrofonů z nichž jeden bude umístěn vedle zadní kamery, aby mohl tablet spolehlivě bojovat s okolním hlukem. iPad Plus by měl být vybaven čtyřmi reproduktory, které nabídnou prostorový zvuk. Váha iPad Plus by pak neměla přesáhnout 700 gramů, pro srovnání klasický iPad Air 2 má hmotnost 437 gramů a tloušťku 6,1mm.

iPad Plus by měl dále nabídnout baterii s kapacitou 11 000 mAh, což je o polovinu více, než kolik nabízí v současné době iPad Air. Apple také plánuje nabídnout partnerství výrobcům klávesnic třetích stran již před uvedením novinky s tím, že hlavní cílení iPadu Plus má být do kanceláří a škol, k čemuž je klávesnice pochopitelně velmi důležitá. Novinky bychom se měli dočkat v první polovině letošního roku.

iPad-Pro-Case-vs-iPad-Air-2

Dnes nejčtenější

.