Zavřít reklamu

App Store iconV nasledujúcom článku Vám prinášame opäť zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Už v treťom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé.

Governor ‚s bridge
Jedná sa o jednuduchú hru, ktoej princípom je preskakovať prekážky a zbierať „mince“. Táto hra Vám zaručene skráti čakanie. Je natoľko jednoduchá, že sa môže stať, že budete na nej závislí podobne ako to bolo v prípade Flappy Birds.

  • Pôvodná cena: 0,99$
governors-bridge

Konverter
Aplikácia s krásnym dizajnom, ktorej účel je veľmi praktický. Pomocou nej si budete môcť napríklad v škole premeniť potrebné jednotky. Aplikácia obsahuje všetky jednotky súsavy SI.

  • Pôvodná cena: 0,99$
konverter

Bloons TD 5
Znovu sa jedná o úplne jednoduchú hru, ktorej cielom je nepustiť za strielajúce opice žiadnu guličku. Podobné hry bývajú mnohokrát aj na rôznych herných serveroch a človek pi nich dokáže stráviť hodnú chvíľu.

  • Pôvodná cena: 2,99$

 

bloons-td-5
World Travelpedia – Nightlife Aplikácia určená pre ľudí, ktorí naozaj žijú. Obsahuje presnú databázu svetových miest, kde môžete naraziť na rôzne bary alebo kluby, v ktorých nočný život prebieha každodenne.

  • Pôvodná cena: 5,99$

 

world-travelpedia-nightlife

iNavigator + Widget
Aplikácia, ktorá pomocou polohy GPS skúma vašu rýchlosť, smer, nadmorskú výšku a mnoho iných vecí. Túto aplikáciu ocenia hlavne motoristi, ktorí chcú mať presné dáta vo svojom smartfóne.

  • Pôvodná cena: 3,99$

 

inavigator-widget

Ready to Go
Ak si neustále musíte na papierik písať veci, ktoré napríklad potrebujete kúpiť v obchode alebo počas dňa splniť, tak táto aplikácia je presne pre Vás. Umožní Vám dohliadnuť na to či ste počas svojho dňa skutočne na nič nezabudli.

  • Pôvodná cena: 1,99$

 

ready-to-go

Child Health Tracker
Užitočná aplikácia najmä pre starostlivé mamičky, ktoré chcú mať zdravotný stav svojich ratolestí vždy pod kontrolou. Jedná sa o aplikáciu s podobným účelom ako je tomu pri aplikácii Health v systéme iOS 8.

  • Pôvodná cena: 4,99$
child-health-tracker

Dnes nejčtenější

.