Zavřít reklamu

App Store icon Stáva sa to už tradíciou, že na stránkach našeho webu si môžete sem tam prečítať, článok o aplikáciách, ktoré sú zadarmo alebo nejaký iný článok so zaujímavými aplikáciami. Teraz sa však pozrieme na tie výtvory vývojárov, ktoré sú považované za najlepšie nové aplikácia za január roku 2015. Aplikácie sú to rôzneho druhu a nájdeme medzi nimi dokonca aj Microsoft Outlook, widgety či iné.

Hopper
Ak sa niekam chystáte cestovať a nechcete na cestu minúť priveľa peňazí, tak táto aplikácia je určite pre Vás. Táto šikovná pomôcka bude za Vás sledovať cenu napríklad letenkya keď bude najnižšia Vám ihneď pošla hlásenie. Tvorcovia tejto aplikácia hovoria až o 40% úspore peňazí.

hopper-predicts-the-price-of-future-flights-to-find-you-the-best-deal

Microsoft Outlook
Aplikácia Outlook od Microsoftu je považovaná za jednu z najpodarenejších aplkiácií určených k sledovaníu e-mailov. DOkonca poráža aj veľmi obľúbenú aplikáciu Gmail od Google. Jej ovládanie je skutočne jednoduché a umožňuje aj viacero zaujímavých funkcií.

microsoft-outlook-is-one-of-the-best-email-apps-around

Letterspace
Aplikácia, ktorá Vám umožní písať si poznámky do priečinkov, ktoré neskôr môžete ľahko prehľadávať pomocou hashtagov. Taktiež Vám samotná aplikácia dáva ponuku akého si kurzora, vďaka ktorému si svoje poznámky môžete jednoducho prezerať.

letterspace-is-our-new-favorite-note-taking-app

Funny Or Die Weather
Podľa názvu by veľa ľudí očakávalo, že sa bude jednať o akúsi komediálnu aplikáciu imitujúcu počasie. Opak je však pravdou a táto aplikácia sa radí medzi tie vôbec najkrajšie svojho druhu. Umožňuje Vám prezerať si predpovede počasia, ktoré budú vždy aktualizované vďaka dátam od Weather Underground.

funny-or-die-weather-infuses-your-daily-forecast-with-jokes

Minesweeper
Legendárna hra, ktorú predstavil Microsoft v minulom tisícročí si našla konečne svoju podobu aj na iPhone. Jedná sa o widget, ktorý Vám umožní hľadať míny presne tak ako sa to robí na počítačoch so systémom od Microsoftu.

play-minesweeper-from-your-iphones-lock-screen-with-minesweeper-widget-edition

Detour
Aplikácia určená najmä pre ľudí, ktorí radi cestujú a poznávajú nové mestá. Pomocou tejto cestovateľskej príručky budete môcť spoznávať tajomné a zaujímavé zákutia San Francisca a do toho všetkévo sa vám pridá aj komentár, ktorý vám porozpráva všetko čo by ste si inak museli prečítať.

detour-is-new-way-to-explore-big-cities-like-san-francisco

Alfred Remote
Aplikácia, ktorá je určená predovšatkým pre pokročilejších užívaetľov výrobkov od Apple. Umožní Vám ovládať rôzne funkcie Vášho Macu pomocou iPhone či iPadu. Taktiež si svoj Mac budete môcť pomocou tejto aplikácia aj jednoducho uzamknúť.

alfred-turns-your-iphone-or-ipad-into-a-helpful-remote-for-your-mac

Khan Academy
Ďalšia z užitočných aplikácií, ktorá Vás môže naučiť mnoho nových vecí z rôznych oblastí vedy. V samotnej aplikácii je zabudovaných viac ako 5000 videí spolu so 150 tisícami cvičení, ktoré Vám uľahčia učenie.

teach-yourself-something-new-with-khan-academy

Psych
Logická hra založená na presnom načasovaní, prináša krásny uhladený dizajn spojený s jednoduchým ovládaním. Cielom tejto hry je dostať sa čo najrýchlejšie preč od stredu a preskatovať presne po jednotlivých líniách.

psych-is-a-trippy-game-thats-tough-to-master

TL;DR Email
Aplikácia, ktorá spraví z vašich e-mailov prehľad akoby ste boli na nejakom blogu. Taktiež môžete podobným štýlom veľmi jednoducho a rýchlo odpovedať. Celá aplikácia je skutočne prehľadná a jedoduchá na ovládanie.

tldr-email-turns-your-email-into-a-news-feed

Exiles
3D hra, ktorá je niečo ako obdoba hry FarCry. Vašou úlohou je oslobodzovať okupované územia od nepriateľov a cestovať naprieč vesmírom. Hra používa peknú grafiku v spojení s jedoduchým ovládaním. Nikdy však neviete kde narazíte na nepriateľov.

exiles-lets-you-explore-a-sci-fi-wasteland-brimming-with-enemies

Be My Eyes
Skvelá aplikácia so skvelým nápadom. Aj tak by sa dala označiť aplikácia Be My Eyes. Princíp tejto aplikácia je určený hlavne ľuďom so zrakovým postihnutím, ktorí potrebujú vedieť na čo sa práve pozerajú. Pomocou rôznych dobrovoľníkov je in toto všetko umožnené. Je to asi najlepšia a najužitočnejšia aplikácia na našom dnešnom zozname.

be-my-eyes-makes-it-easy-to-help-out-the-blind-using-only-your-smartphone

Radiation Island
Ďalšia 3D hra, ktorá je doslova bjom o holý život. V tejto hre na Vás útočí takmer všetko od vlkov až po zombie. K tomuto všatkému sa pridáva otvorené prostredie, čiže si v nej môžete robiť čo uznáte za vhodné.

see-how-long-you-can-survive-in-radiation-island

*Zdroj: businessinsider.com

Dnes nejčtenější

.