Zavřít reklamu

iPhone 6 a iPhone 6 Plus ikonaApple na svojom webe potichu spustil novú sekciu iPhone in Business, ktorý prezentuje možnosti využitia iPhonu v podnikateľskej sfére. Informácie pre podnikateľov boli na stránke Applu dostupné už nejaký čas, tentoraz im však spoločnosť venovala hotovú sekciu aj s úvodným videom, ktoré vás privíta a odprezentuje, aké možnosti využitia má iPhone napríklad v železniarňach, v automobilových fabrikách alebo napríklad v manažmente zábavného parku.

Prezentuje tiež, že podniky majú možnosť vyvíjať svoje vlastné aplikácie a poskytovať ich svojim zamestnancom inou formou, než vydaním cez App Store. iPady tiež zastupujú digitálnu knižnicu všetkej firemnej literatúry, čím môžu firmy ušetriť na papieri, keďže takto majú všetci zamestnanci okamžite k dispozícii všetku potrebnú literatúru. Vidieť sa to dá napríklad v letectve, kde už aj piloti Ryanair používajú iPady namiesto tlačených príručiek.

Samotná sekcia bola spustená najmä kvôli partnerstvu Applu a IBM a faktu, že tieto aplikácie začínajú využívať mnohé veľké spoločnosti na svete. Práve preto tu nájdete hotový zoznam profilov spoločností, ktoré sú partnermi a využívajú iOS zariadenia vo svojej sfére. Využívajú aplikácie poskytované Applom a IBM, ale aj svoj vlastný softvér. Celkovo je tu 40 profilov spoločností, medzi ktoré patrí aj Procter & Gamble, PepsiCo alebo M6 Group. Na webe tiež nájdete odkaz na zoznam všetkých aplikácií, ktoré boli doteraz vytvorené v spolupráci Apple + IBM, ako aj odkazy na informácie súvisiace so správou, zabezpečením a vypúšťaním firemných aplikácií. Informácie sa nachádzajú na stránke iPhone in Business.

iPhone in Business

Dnes nejčtenější

.