Zavřít reklamu

OutlookMicrosoft tento týždeň rozšíril sadu Office pre iOS o ďalšiu aplikáciu. Tentoraz ide o e-mailového klienta Outlook, ktorý je kompatibilný nielen so službami (Outlook.com, Exchange) z dielne Microsoftu, ale tiež je možné ho prepojiť s vašim Google účtom, Yahoo alebo dokonca s iCloudom. Podobne ako na počítači, aj tu funguje Outlook ako e-mailový klient a kalendár v jednom. To isté platí aj v prípade príloh, keďže tie môžete pridávať jednak zo zariadenia, ale aj zo svojho Google Drive, OneDrive alebo Dropboxu.

Výhodou aplikácie Outlook pre iOS je intuitívne ovládanie postavené na gestách. Používatelia môžu odstrániť e-mail, archivovať ho alebo naplánovať pomocou rýchlych gest. Naplánovanie e-mailu vráti vybrané správy medzi Doručené v nastavenom čase. Sekcia Prioritne doručené pre zmenu zobrazí tie najdôležitejšie správy, pričom samotné e-maily si môžete vy sami klasifikovať. Aplikácia tiež umožňuje zdieľať časy pri plánovaní stretnutí. Osobitnú sekciu vytvoril Microsoft pre prijaté prílohy. Totiž, Outlook si pamätá prílohy, ktoré ste obdržali z e-mailu alebo súbory na vašich cloudoch a tie vám umožní okamžite preposlať priamo zo sekcie Súbory (aj keď názov Prílohy by jej sadol lepšie).

Outlook pre iOS
Outlook pre iOS

Outlook pre iOS je zároveň prvou aplikáciu, ktorú Microsoft vytvoril po odkúpení e-mailového startupu Accompli, ktorý bol dostupný na iOS a aj na Androide. Aplikácia Outlook je dostupná bezplatne pre všetky zariadenia so systémom iOS 8.0 alebo novším. Rovnako boli v uplynulých dňoch vydané aktualizácie pre ostatné aplikácie zo sady Office. Word dostal podporu vylepšenej podpory upravovania a  čítania VoiceOver a používatelia, ktorí si predplatia Office 365, dostanú prvý mesiac služby úplne zadarmo. Aplikácia OneNote pre zmenu získala widget, ktorým je možné okamžite spustiť funkcie aplikácie ako rýchle zadanie poznámky, spravenie fotky alebo vytvorenie zoznamu. Tiež je k dispozícii zoznam posledných poznámok.

Outlook pre iOS
Outlook pre iOS

Dnes nejčtenější

.