Zavřít reklamu

Steve Jobs zemřelŽivotopisný film Steva Jobse inspirovaný knihou Waltera Isaacsona o jehož scénář se stará Aaron Sorkin by se měl do kin dostat již během letošního roku. Filmové štáby tak pomalu ale jistě začínají se natáčením a prvním místem kde byly spatřeny je rodný dům Steva Jobse v Los Altos, ve kterém je slavná garáž v níž vznikl první počítač Apple. Reportéři Cnet byli na místě a viděli, jak produkce transformuje garáž do stavu, v jakém mohla být v roce 1976, kdy v ní Steve Wozniak a Steve Jobs pracovali na původním počítači Apple I.

Životopisný film založený na knize Waltera isaacsona by měl zahrnovat tři důležitá dějství, okolo kterých se bude celý film točit. Klíčové jsou také tři data, tedy rok 1984, kdy Apple představil Macintosh, rok 1988, kdy Steve Jobs založil společnost NeXt computer a rok 2001, kdy Steve poprvé ukázal světu iPod. Natáčení začíná v garáži u rodičů Steva Jobse a později by se měly štáby přesunout do oblasti v San Jose a Bekeley.

O režii se stará Danny Boyle, který je známý pro svůj film Milionář z chatrče. Hlavní role Steva Jobse se ujme Michael Fassbender a jako Steve Wozniak vystoupí Seth Rogen. Fassbenger hrál ve filmech jako je Xmen nebo 12 let v řetezech. Roli dcery Steva Jobse by měla hrát Kate Winslet, která je známá z Titanicu a Jeff Daniels se ujme role bývalého CEO společnosti Apple John a Sculleyho. Bývalá přítelkyně Steva Jobse pak bude Katherine Watherson. Na celou galerii z přípravy garáže se můžete podívat přímo zde.

stevejobsbiopicset

Dnes nejčtenější

.