Zavřít reklamu

vibeaseKdyž jsem před Vánoci kupoval podobnou hračku, jednalo se o celkem luxusní model a tak mě nenapadlo nic lepšího než ušetřit pár desítek Euro a objednat přímo u výrobce. V ten moment jsem si ještě příliš neuvědomoval, že budu muset vyrazit na celnici vibrátor proclít, takže to byla celkem zábava a dotyčná dáma je spokojena. Pokud si však chcete užít ještě větší zábavu než doposud, pak je právě pro vás určen Vibease Vibrator, což je první vibrátor na světě, který je kompatibilní s iPhonem nebo Android telefonem.

Dámy představte si, že připojíte vibrátor k iPhonu, pustíte si soudtrack Padesát odstínů šedi a vibrátor funguje v podstatě jako vizualizér a vibruje přesně do rytmu vaší oblíbené hudby. To je však teprve začátek toho, co Vibease umí, stačí když jej propojíte s telefonem a svému partnerovi nebo milenci pošlete přístupový kód, ten pak může ovládat vibrace z jakéhokoli místa na světě a to pouhým stiskem displeje svého telefonu. Nezáleží na tom zda váš partner leží v posteli vedle vás nebo je na druhém konci světa, vaše uspokojení může ovládat pomocí svého telefonu takže pokud máte vztah na dálku, je Vibease nutností.

Vibease je navíc takzvaný nositelný vibrátor, který může dáma mít stále připravený a jakmile se partner rozhodne, začne samotná akce, vše je navíc diskrétní, není potřeba nic zapínat nebo jinak zapojovat, vibrátor je připojen pomocí Bluetooth přímo k vašemu telefonu. Vibease je kompatibilní s iPhone 4S a novějšími, iPod touch 5. generace a novějšími, iPadem mini, iPadem 3. a 4. generace a telefony s operačním systémem Android, které podporují Bluetooth 4.0. Nabíjecí baterie vydrží v provozu až tři hodiny a je možné ji nabíjet přes USB, vodotěsnost je pak samozřejmostí a usnadní čištění. Vibease lze použít také jako klasický vibrátor v případě, kdy nemáte k dispozici telefon.

vibease-vibrator2

Objednávat můžete přímo zde za cenu 119$ a dalších 25$ pak zaplatíte za poštovné do ČR/SR, což je dle mého názoru poměrně vysoká cena protože i ty skutečně luxusní kousky koupíte do 99€ a partnerka bude jistě spokojena. Jen ještě poradím, abyste před nákupem informovali o svém úmyslu také dámu, ta by totiž mohla podobný dárek považovat za nevhodný a vždy je lepší se o koupi poradit.

vibease-vibrator-specs-3

Dnes nejčtenější

.