Zavřít reklamu

red-star-linuxPokud máte již od mala poněkud zvrácené chutě jako je například ovládnout cizí stát, vymazat některé země z mapy naší planety a  nechat vyhladovět 50 milionů občanů svého státu, pak by do vaší základní výbavy měl patřit operační systém Red Star 3 o kterém jsme nedávno psali. Nyní je Red Star 3 uvolněn pro veřejnost, tedy pro veřejnost, spíše pro nové mladé diktátory, jenž touží po nastolení celosvětového komunismu se snahou vytlačit imperialistické zrůdy z naší planety.

Red Star 3 budete umět ovládat ihned po instalaci, jedná se totiž o naprostou kopii OS X a tak se v něm jistě rychle vyznáte. Více informací o tom, jak Red Star 3 nainstalovat najdete na webu s příznačným názvem northkoreatech.org Mimochodem domnívám se, že právě tento systém je vhodný pro všechny, jenž si stále mylsí, že komunismus nebyl až tak hrozný.

youre-in-youll-notice-red-star-3-looks-a-lot-like-mac-os-x-past-versions-looked-more-like-windows-xp-since-kim-jong-un-was-spotted-using-an-imac-at-his-desk-back-in-2013-some-people-believe-he-wanted-red-star-to-look-more-like-a-mac

Dnes nejčtenější

.