Zavřít reklamu

iPod Smart CoverSpráva o ukončení predaja iPodu classic zaskočila jeho fanúšikov, ktorí ho pokladali za jediný “nesmrteľný” iPod. Ale ako sa ukázalo, aj on mal svoju Achillovu pätu a práve do nej ho Apple koncom minulého roku trafil. Zariadenie však malo enormný dopad a preto ho môžeme pokladať prakticky za nesmrteľné. A podľa Claudia Gomboliho by dokonca mohol dostať vynovenú podobu, kompatibilnú s iPhonom. Všetko by spočívalo v obale pre iPhone, ktorý ako môžete sami vidieť, využíva technológie známe z S View obalov pre mobily Samsung.

Samotný obal sa vyznačuje tým, že k iPhonu by ste ho pripojili magnetkou presne tak, ako Smart Cover. Ale narozdiel od neho, obsahoval by technológie, ktoré by zmenili obrazovku iPhonu na displej iPodu inšpirovaný iOS 7. Pod zmenšenou obrazovkou by sa nachádzala dotyková plocha s dizajnom ClickWheel-u. Navyše, Apple má patenty na to ako do obalu zakomponovať rôzne ovládacie prvky, napríklad klávesnice a dlhodobo sa očakáva, že keď predstaví iPad Pro, predstaví k nemu aj vynovený Smart Cover, napríklad s klávesnicou po vzore Surface. Takú mal dokonca pripravovať.

iPod Cover by mohol byť dostupný vo viacerých farbách, presne tak ako bol dostupný iPod nano. Ale vieme, že ľudia by sa pozerali predovšetkým na bielu a čiernu, dve hlavné farby iPodu, ktoré by v kombinácii s iPhonom vyzerali naozaj dokonale. Okrem toho, ľudia by nemali problém s ovládaním funkcií obalu, keby niekedy Apple taký obal vyrobil. Obrazovka by sa prispôsobila po vzore “Reachability” v iOS 8 a hovory by ste mohli zdvíhať napríklad stlačením stredového tlačidla obalu.

iPod Smart Cover
iPod Smart Cover
iPod Smart Cover
iPod Smart Cover colors
iPod Smart Cover hand
*Zdroj: Redmond Pie

Dnes nejčtenější

.